Citroen Saxo VTS (R)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Evo ga jos jedan problem - dobio sam knedlu...
    Sinoc zamalo da ostanem bez goriva i izgleda da je povukao neki talog. Na prvoj trecini gas uopste ne prima a onda odjednom probije i povuce.
    Ah uzasa, izgleda da cu morati i da cistim dizne... Samo da se ne nastavi ovako, nije bas lepo krenulo.

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Sta mu ti radis.....kod zverine je bio pitom
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Ne znam kako je bilo kod njega, ali znam da nije bas tip-top kako mi je pricao i da mnogo stvari za koje je rekao da ima nema...

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Nemoj na taj nachin to da gledash... To su automobili malo ispred svog vremena i recimo da se ako ne vodish racuna svasta desava odjednom...
          Meni je prilikom jedne trke po gradu gde sam ga bash stiso i uterao u crveno (blokada je samo pucala) desilo da je alternator pukao. Isto tako se ljudima desavalo da pukne g lader na komade...

E sad... Ako auto izdrzi tvoju degustaciju, slagacete se dobro

Znachi ne przis ga prilikom svakog kretanja...
          A lonac menjaj odma
          Pozz i srecno

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Upravo tako....auto je bio besprekoran i ja ne znam ko bolje odrzava auto od zverka.
            Ali ako ocekujes od 10 godina starog auta najnize klase da ga mozes masirati svakodnevno...zaboravi...samo ce se javljati po nesto.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

veruj mi retko ces da nadjes tako odrzavan auto, zverko je bas picajlza po tom pitanju, samo kao sto je M rekao, ipak je to 10 godina, jeste VTS, ali nije da ga vozis non-stop sa punin gasom, a cujem da ga ti ne skidas sa blokade

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

To su automobili malo ispred svog vremena i recimo da se ako ne vodish racuna svasta desava odjednom...
                Ma gde ne pazim, ja se prema kolima odnosim bolje nego prema devojkama
                Non stop nesto osluskujem, gledam sta se desava, i cim je ovo pocelo da se cuje otisao sam kod Zileta da sredi...

ali nije da ga vozis non-stop sa punin gasom, a cujem da ga ti ne skidas sa blokade
                Gde si to cuo?
                Ne, ozbiljno, stvarno ga ne cimam toliko, najcesce je to gradska voznja, prilicno lagana... Sad sto ga nekad malo razvucem, nije to toliko mnogo... Druga stvar, blokada je na 6000, sto je prilicno nisko, a i u nju mi je samo jednom udario dok se nisam navikao da je tu
                Ovo sto je poriknjavalo je jednostavno posledica 9 godina kidanja, samo se bas zadeslio da sam ja sad naleteo... A menjac je vec radjen, samo sto tada nisu zamenjeni ovi lezajevi koji su sada riknuli.

Nisam ja mislio da me je Vuk nesto zajebao sto se tice odrzavanja, stvarno je dobro odrzavan, nego sam jednostavno sad malo zagledao auto dok je bio kod Zileta na dizalici i video da nema dosta delova za koje je rekao da ima (npr. diskovi od xsare vts - na kolima su diskovi standardne velicine, umesto ferodo plocice - delphi...) i to me je malo iznenadilo. Nisam uzeo auto zbog tih stvarcica nego zato sto mi se svidelo kako lezi, ide i izgleda, tako da nije bilo potrebe za bracom Grim

Comment

• g60
                  CBC Senator XXL
                  • 20.10.2006
                  • 1011
                  • Vrachar je majka ;)

Pazi, devojka ce da te prevari i ostavi ali auto nikad ako ga odrzavash

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

Ma takve stvari se deshavaju.Mozhda je filter goriva zapushen???Jel si ga proveravao?

I love my

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Nisam proveravao, desava se sledece: na leru nekad radi na 500 obrtaja, kao da oce da se ugasi, ima knedlu na donjoj trecini gasa. Ugasim auto, upalim i onda je normalno. Dok ga ne nateram u vise obrtaje, tj. vozim na niskim nema knedle. Cudno...

Comment

• g60
                        CBC Senator XXL
                        • 20.10.2006
                        • 1011
                        • Vrachar je majka ;)

E, da... Pocni da skupljash pare u jedan stek samo za dijagnostiku
                        Ili nadji stalnog majstora koji ce kroz "ruke" da ti ne naplatjuje dijagnostiku

Sumnjam da je filter goriva ali to je najbezbolnije da probash...

Probaj sa skidanjem klema pa sacekaj malo da se resetuje comp...

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Jesi li vozio sa skoro praznim rezervoarom, jesi li kontrolisao svecice...?

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Jesam, pre neki dan zamalo da mi nestane goriva, vec je poceo da stuca, jedva sam stigao do pumpe.

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

e sad si ga shtucnuo
                              Uyebao si ga na ko zna koliko mesta.. . Pumpa za gorivo riknjava kada ostajesh bez chorbe jer se hladi gorivom... Pa povuche mulj... Uzasss...

Ja kad nemam da sipam, ne sedam ako je kazaljka prishla crvenom

Comment

• Vukasin
                                CBC Senator XXL
                                • 19.10.2006
                                • 528
                                • BGD, Padina

Proveri svecice, a narocito kablove svecica.... Meni su ti kablovi mnogo problema napravili...

Comment

Working...
                                X