Joj smorio sam se, ne pitaj
Taština mi je postala veća od veštine, ili na srpskom, mnogo sam počeo da se kur*im po onom ****nom Košutnjaku. ******.
Pravac pored groblja. Desna krivina posle njega. Nije mi bilo dosta što sam napipao granicu koliko brzo može da se prođe kroz nju nego sam provalio kako da zanesem auto pre skretanja i da malo popreko prođem početak krivine ali (čini mi se) brže izađem. Uglavnom sinoć sam malo preterao, proklizao mi je auto iz krivine i čuknuo u drvo sa leve strane puta (pre bankine). Nije bila neka velika brzina, ipak je lakat krivina, ali dovoljna da polupam branik, krilo i malo da nakrivim haubu. Plastika na krilu je sva sreća cela. Malo mi zapinje o točak plastična posuda (mislim da je ona za pranje stakla) pa sam ostavio auto tamo. Po danu ću to da sredim da ne zapinje pa na sređivanje...
E sad mi treba savet šta i gde da tražim. Da li da jurim negde na nekom otpadu delove (nemam predstavu gde ima otpad za saksa), ili novo ili da se popravlja staro.
Spisak je otprilike: branik (pola fali), desno krilo, far, maglenka. Ćošak haube se samo malo iskrivio, to sigurno može da se ispravi, ne mora da se menja. Možda i nešto unutra treba, tipa posuda za pranje vetrobrana ali mislim ništa značajno, hladnjak je ok.
Smooor ljudi, aj dajte neke telefone, preporuke ... (otpad, prodavnica, limar...)
Comment