Onda ću da svratim kod nekog drugog farbara da vidim šta će da mi kaže...
Citroen Saxo VTS (R)
Collapse
X
-
Prvo,
sto se tice malera sa kamionima i kamenjem,nisi jedini.
Ja sam imao slican slucaj pre 3 meseca:
Sa kamiona koji je vukao pesak i bio pretovaren,uz to i pun peska i kamenja po sasiji i tovarnom sanduku;na magistralnom putu,spadne kamen i razbije mi novu soferku,tacka od 2-3 cm,pukao gornji sloj itd...
Blicam,sviram,masem,tip nece da stane.Slikam kamion iz auta,pozovem 92,objasnim sta i kako,prateci sve vreme kamion,i javljajuci dezurnom u SUPu gde sam trenutno.Kamion dodje na odrediste,ja za njim i sacekam patrolu.
Uzeli podatke,napravili zapisnik,i posto je bio petak,pandur rek'o dodji u ponedeljak po zapisnik.
U ponedeljak zapisnik nije gotov,utorak,sreda,cetvrtak...nista.
U petak uzmem zapisnik,kad ono nije bas kao sto je bilo...,tj. kako sam izjavio.Da napomenem da mi pandur ni jednog trenutka nije trazio da prilozim slike koje sam mu dao na uvid kad je pravio zapisnik.
Ja poludeo,i uz malo intervencija sa strane uspem da dodjem do komandira,dam njemu slike,ispricam svoju verziju,na sta on utvrdi da kamion jeste bio pretovaren,itd...pandur se ne pojavi da se suocimo...Uglavnom,posle par dana bude gotova dopuna zapisnika po kojoj se taj vozac i firma optuzuju po tamo nekom clanu,itd...
Odem u Dunav,urade zapisnik,slikaju stetu,ispricaju standardnu pricu kako moze da ili ja platim popravku pa da mi refundiraju,ili da servis fakturise njima uz odobrenje.
Sledece nedelje nazovem Dunav,dobijem tog istog vestaka koji kaze da oni nece da mi plate,njihov osiguranik se ljutio,tvrdi da nije kriv.Na moju konstataciju da postoji policijski zapisnik,on kaze da se tu i on nesto pita...MAMU MU bezobraznu parazitsku...Uglavnom,pre par dana konacno zamenim tu soferku u servisu,a gospodin sofer dobio cestitku od sudije...
Malo ti trujem temu,izvini,ali reko' cisto da znas da iako imas zapisnik,dokaze,itd..da opet moze da bude problema,ili sa pandurima,ili sa osiguranjem...Uredjena drzava...Ne vredi da se nerviras.
A za lak,to ti izgleda majstor malterisao haubumesto da je ispravi.To tako puca kad je debeo sloj gita.
Toyota Čačak
Comment
-
-
Originally posted by BGILLEGALI meni sad pocelo da se "dize" to sto je taj majstor uradio na mojim kolima... pa kad se digne jos malo cu da reklamiram...
Comment
-
Comment