Citroen Saxo VTS (R)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Napusis ga penisa, jer lak ne puca sam od sebe i tako lako... Sto ti sa originalnom bojom nije pukao, a verujem da je udarilo vise od jednog kamencica za tih 5-6-7god ili koliko je vec star auto...

Moj je makar prizno da je sjebo stvar, ako nista drugo.

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

10 godina je star. Ne znam kako je bilo sa originalnom farbom pošto je hauba već bila opasno gitovana. Čak je bilo riseva svuda po prednjem delu od popucalog gita...
      Aj idem sad do jednog drugog farbara, da čujem neko profi mišljenje...

I da, aj neko da mi objasni zašto ne sme samo lak da se odvoji, da se ne bunim napamet.

Comment

• Vukasin
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2006
        • 528
        • BGD, Padina

Kapiram da treba da se spoji sa bazom posto se nanosi dok je baza jos sveza?...

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

Evo sad sam svratio do one radionice BeoVista kod hipodroma. Kaže mi lik da to nije ništa čudno da se odvoji lak, da dođu ljudi sa fabričkom bojom i da im se sljuštio lak...

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

zaobidji ti i njih posto su i oni isti qurac samo su mnooogo skuplji. matorom se na A4 pocelo da ljusti bez ikakvog razloga to sto su oni radili.
            lak ne sme da se odvoji ni u ludilu. sto kaze vocko sto se nije skinuo sa originala ili eto pre nego ga udari, ta hauba je bila radnjena pa se lak nije oljustio a bila je puna peckica od kamencica i cuda. risevi su bili od slajferice a ne od popucalog laka.
            elem, posto je bio i covek mu reko to sto mu je reko nema sta da reklamira. ne znam samo ko ga je terao da ide kod njega da mu radi ali ajde sad, bi sta bi. skijashe idi na okretnicu 59ke kod majstora da ti to uradi kako treba.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

Koji ti je taj?

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

iza okretnice se spustis u rupu dole. i sa desne strane ces videti dvoriste veliko sa krsevima unutra.

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Aj samo da se prikljuchim poshto vidim pljujete po nekome, a ne govorite sve.

Poshto gile reche da nikad vishe nece da farba tu gde je farbao mazdu.Jesi pomenuo da si auto ostavio u utorak i da ti je trebao za petak?Ne znam kako si mislio da ti to tako ispadne odlichno za tako kratak rok?

I love my

Comment

• gille
                    CBC Senator XXL
                    • 24.09.2006
                    • 593
                    • Belgrado

Kada nije ispalo kako treba ostavljeno je 09. novembra, preuzeto 27. novembra. Farbanje je ispalo loše jer je farbar idiot teški, limar je extra u svakom pogledu, i kao majstor i kao čovek. Nije on kriv što mora da ima 3rd party farbanje.

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Po kome pljuju Kani, po Nikoli ili po Savi? Ja još ne kapiram

Comment

• gille
                        CBC Senator XXL
                        • 24.09.2006
                        • 593
                        • Belgrado

Ajde da ti objasnim: Sava je odličan limar i sve što on uradi je odlično, i (za te pare naročito) bolje nema. E sad, pošto ne radi sve sam, nema čovek gde, neko mu odrađuje farbanje. Ovaj što je meni farbao prvi put je no comment, sama od sebe boja počela da se ljušti posle 4 meseca. Ko je farbao nemam pojma, niti me zanima.

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

Al ja nisam radio kod Save, pa se zato čudim što ga spominjete

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

zato sto je to ta fora jer nisi jedini kome se lak oljustio . pazi sta se meni desi. dam coveku da mi uradi audi ono uljubljenje na haubi sto je bilo od ljubretara. covek zapeo max mayer pa max mayer. ja reko mojne mi jefino farbom radis placam sta kosta ma kao oni su najbolji i nema nista da platis. uradio skroz ok, potrefio nijansu i sve ok dok mi kod kocica neko od onih tamo nije zaboravio nesto na dekli i pokusao da zatvori haubu. sta se desilo, puko lak a nije puko kad su ga ljubretari nagnjecili onom viljuskom. sto znaci, dzeftin materijal i lose uradnjeno. dal se stedilo na laku ili je mnogo razredjen ili sta ja ne znam ali da ne valja ne valja. a ovo sto kaze kani od utorka do petka, pa kakve veze ima to, kolko mu treba da uradi oba krila i haubu.

i vrlo bitna stvar, mnogi ce da prevrcu ocima... ne kosta komora dzaba toliko koliko kosta. da je nepotrebna svi bi farbali na livadi.

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

E jbg rodjo moj, bas nas hoce!

Al imam resenje: ce duznemo onaj zmaj sa buvljaka i da ga nalepimo preko tih pukotina!
                              Nalepimo i neke vatre sa strane i fuull!

Comment

• skijash
                                CBC Senator XXL
                                • 07.09.2007
                                • 1354
                                • Beograd
                                • wrx

Snimak od večeras!
                                [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tM08-dKasm8[/youtube]

Comment

Working...
                                X