Bele? Pa, ne idu bele uz tvoju boju auta...
Mia macchina
Collapse
X
-
Uh ne, samo sive cini mi se..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
nece biti bele, vec sam ih prefarbao, silver metalik je boja!
dosta sam razmisljao o boji, definitivno mi se cini da silver najbolje stoji na tamno sivu boju karoserije!
danas su upasovana krila, a ove nedelje bi trebao biti gotov servis motora i trapa... laganica, nigde ne zurim!
Comment
-
-
ma sve sam sam radio, muke moje jos sam naucio da gitujem i farbam!
ali dobro, ni to nije lose iskustvo!
ovako je izgledala
postoji poklopac za ovaj centralni deo ali mi je bezveze, felna je onda prava 'fenserska'pa sam odlucio da pregitujem ovaj falc i ne stavim poklopce, nego ovako da se vide brezoni!
ne znajuci koliko ima posla malo je falilo da batalim rabotu, ali kasno
dakle na par mesta sam morao 5 puta da nanosim git!
bilo je tu i tamo ogrebotina po ivicama od ivicnjaka kao sto se vidi na slici...
ovde je bilo gotov spricgit, i spremna za farbu...
sada sredisnji deo ovako izgleda
a gotova felna ovako
prsko sam iz spreja, boja i lak su ppg i jako se lepo stapa (s obzirom da je sprej) za 3 klase ispred onih gotovih kao sto su saratoga, dupli color i sl...
Comment
-
-
izuzetno!!!
slike su odlicna ilustracija, govore same za sebe. vidi se koliko je dobro odradjeno. hrabra odluka za prepravku ali ocigledno se isplatilo! sad imas unikatne felne, boli te uvo
jedva cekam da vidim lepoticu u komplet izdanju
*nije mi samo jasno zasto si odmah pljunuo tolike pare za registraciju pa tek onda krenuo da radis... ionako ogromnu tako si je jos skupljom napravio. ne znam. ili je i to bilo stihijski, kao i u slucaju felni?
samo napred. svaka cast. bas treba imati 00 pa toliko temeljno sredjivati svoja kola!.
Comment
-
-
-
Bolje je ovako bez tog falca... Ja bih stavio Alfa badge u sredinu, jeste da je ovako malo race varijanta, ali onako je mnogo lepse..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Matori svaka chast, znam kakav je smor raditi felne. Svidja mi se to sa falcom shto si odradio i lepshe su sigurno bez poklopca. Nadam se da si odradio i ostale tri
Josh jednom svaka chast, ispale su bash kako trebaObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Originally posted by Milosmislis da maknem boju na delu na koji naleze matica? da bi legla direktno na aluminium?!
EDIT: Necitiraj post tik iznad
PS: ovo je bilo upuceno meniAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment