Joj kako volim taj zvuk kad se ide na nekih 3000-4000rpm i onda pun gas, leptir se otvara do kraja(u mom slucaju 4 leptira ) i onda ono "muuuuuuuuuuuuuuuuuu" i letimo prema 7000rpm! Jaoooooo!
E ludaku sad sam sve upakovao kako treba da bude,ostao je jos NOS za nekih mesec-dva i to je kraj tuning motora,ostaje malcice da se nesto cacne na prednjem postroju i finito sa bilo kakvim doradama.
Ne znam sta mu se desilo ali kao da je odjednom poludeo,stvarno dobro zateze od nekih 3000 obrtaja. Naravno za to su zaduzene nove svecice,ociscen step motor,ociscen kompletan usis:grana,filter.
Ostala je samo jedna stvar sad,a to je gde da uradim metalno crevo za usisnu granu,ovo plasticno mi se na qrac penje i zvuk je malo postao bezvezan treba mi nesto rezece malo
Ajde ako neko ima neku ideju ili zna nesto neka predlozi po pitanju metalne cevke u****!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
ekstra ... ma da to po satu i meni izadje da mi ubrzanje ispadne tako a fabrika kaze drugacije, samo gps i stoperica ... pitam jel buraz i ja gledali clipove on vozi hyundai coupea 2.0 kaze da ne bi mogao da se tera sa zajkom a ja opet mislim da bi mogao da se nosim sa saxom, ne znam ni sam .. sta mislis ?
Daj bre laki,nemoj da si skroman...Taj motor fabricki ima oko 105ks!!!Samo nam nabroj sta je sve radjeno na motoru i sami cemo odokativno predpostaviti o cemu se tu zapravo radi...
@mishio
Pa realno trebao bi da idem truncicu ispred saxa ali necu da tvrdim nista dok neprobam uzivo e tek onda kad se uverim u to onda cu da pricam o tome ko kome ide truncicu Slazem se sa tobom da je sat varalica ali ja i nepricam o vrednostima sa cajgera vec sa GPS-a. I max brzinu mi je pokazao na njemu malo manje od 190(to je po satu realno preko 200-210) ali neverovatno koliko mu znaci pravac duvanja vetra jer je to ipak cigla koja leti kroz vazduh.
@Vocko
Ta ti je dobra....mislim to za klopu
@Steva
Uradjen je chip i to se zna,a glava je od svega pomalo cackana,nebih sad o tome
@Nex
Pa kocnice su pripremljene samo cekaju malo lepse dane(isto kao i nitro),a za trap cekam drugara da se vrati sa odmora pa ce mo da razmatramo sta moze i kako je najkvalitetnije,najavio sam mu tako da je to u igri. Amorti napred 99,9% idu od koni-a,videcu jos nesto da isceprkam malo i stavljam tacku na sve. Jedina dilema mi je menjac koji je mnogo skup ako hocu to sto trazim
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment