Pa pazi istina uopste nije daleko,nedobijas nista Bog zna koliko ali ima vidljivih promena na leru. Secam se dok je bio standardan motor i halogene sijalice,tacno se cuje da mu padne ler kad upalis svetla,a kad su stavljeni xenoni taj smaracki pad struje na leru se nije toliko osecao
Originally posted by mishio
pa da, saxo npr po knigama ide valja oko 207kmh, a svima po cajgeru klepa skalu 220 ... vrh zajka bre, jos nitro kad pukne samo rokaj
Pa po ovome "jedino" je zastava izgleda tacno precizirala karakteristike svog auta.U knjizici lepo pise,ubrzanje od 0-100 18s,max brzina u V stepenu 132,a u IV 138. Iskren da budem nisam po ravnom ni uspeo da ga vozim preko ovih brojki,ali zato nizbrdo...i ***** se kotrlja
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Laki, 'vala posle svih ovih videa, nesto sumnjam da ti se stil voznje poklapa sa ovim sto si napisao u potpisu.
P.S. Svaka cast na onom ludovanju na auto putu. Steta samo sto je bila guzva. Bilo bi cool videti Milicu kako navlaci 200 km/h iz perspektive zadnjeg sedista.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
@ srdjan_p: ako muche, znaci da mu fali goriva, kasno je paljenje ili treba malo vratiti usisnu bregu nego kad ces ti sa 129ks da se odmeris sa Milicom ? Nije valjda da se bojis zenskih ?
@ svi ostali, taj motor ima 90ks fabricki, 1 stepen jaca kompresija po litru zapremine je 5ks znaci + cca 7ks, ima bregaste od motora od 74kw kao i unapredjenu mapu od superchipsa za 74kw motor. izduvnu granu batinu, i blago lose ufazen motor. znaci cca 100-110ks u motoru.
sa saxom, trebalo bi da bude tesno, tj da bude do vozaca, naravno ako je sexo fabricki, ako je pak imalo cacnut, tesko ce ga laki navatati bez NOS-a
ne, postoje 2 verzije tog motora koje su u sustini iste, i radile su se za razlicita trzista uglavnom zbog razlike u kvalitetu goriva.
ovaj konkretno je iz lancie delte i ima fabrickih 90ks
ono zbog cega se ljudi odmah uhvate , jao koliko konja , vidi kako ide, je samo zato sto je motor ispravan i zdrav, cak sta vise znam dosta ljudi koji tuniraju svoj neispravan motor da bi ga doveli u ispravne performanse, sto se uvek zavrsi sa vecom ili manjom havarijom.
Laki imam jeftin tuning za tebe, kad ides nekoga da kidas, nataknes 13-ice i pokusas da nasaltas
ahaaa kapiram .. pa tesko onda milica moze sa saxom, ipak je ovo jaci motor onda, i valja igra ulogu menjac saxov, kako da proverim dal je chipiran moj saxo ?
mada laki kad se sretnemo na vozdovcu da se to oproba kako bog nalaze
najjace kod ove zajke je sto je to ipak Skala 55 i kad te pre**** na autoputu, bude ti prvo smesno a posle ti ljudi ne veruju kad im pricas vrh projekat nema sta, citao sam sve strane al NOS kad legne bice ..
@Pro_Touring_Mopar
Sad si me zeznuo,moram da menjam potpis pod hitno
@Guma
Znam za tu foru sa 13" felnama
Inace pravo da ti kazem mene ti konji toliko ne zanimaju(ti sto su na papiru) da nemas pojma.Kada sam se potegao sa ortakom koji vozi a6 2.4(to je motor od cinimi se 170+konja)benzin i kad sam ga bukvalno odvalio ja sam reko da me bas bole cose koliko imam konja kad toliko ubijem prilicno jak doduse i tezak auto. Ali palo je tu dosta I malo prgavih autica poput golfa mk2,mk3 gti 16v,citroen ax gti....
Recicu samo jedno,a to je da ako ovaj motor ima 100 konja pravih onda on ide u pi*ku materinu dobro,meni se to svidja i ja bih najvise voleo da recimo na dinu pokaze 65-70ks
Nije bitno koliko je njih vec kako su rasporedjeni
@mishio
Ma moze,uvek natezanje sa bilo kim je dobrodoslo
Sto se tice menjaca ja sa vecinom fabrickih jurilica mogu da idem rame uz rame do nekih 160-170 e onda tu vec menjac pocinje da pravi ono sto netreba.
Imam zelju da taj problem resim ali se ponekad pitam stace mi to,bice brzi u V za nekih 20-30 km/h ali ce kostati 7-8 glavica sto ja smatram totalno nepotrebnim e sad...
e onda tu vec menjac pocinje da pravi ono sto netreba.
Imam zelju da taj problem resim ali se ponekad pitam stace mi to,bice brzi u V za nekih 20-30 km/h ali ce kostati 7-8 glavica sto ja smatram totalno nepotrebnim e sad...
Laki se sada razocarao. Dosao je neko normalan i objasnio neke stvari. Laki super ide keciganac tako da konji nisu bitni. Ima i onaj super 7 100konja pa suri sve redom
Sto se tice max brzine menjac tu tebi nista ne pravi problem. U pitanju je aerodinamicki efekat.
Sta god uradio sa menjacem ne mozes mu podici max brzinu 20-30, vec eventualno 5km/h sto je naucna fantastika ubosti da znas da li mu treba malo kraca peta da bi mogao da navuce tih 5km/h i da li tu ima momenta da navuce ili on vec opada.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment