Zastava SKALA 55 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • P.S.Steva
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2007
    • 955
    • Beograd

Ma bre laki opusti se...Ipak je trip,ja bi se ubio da vozim a6 2.4 i da me kec dobije Mogu zamisliti kakve su skamenjene face bile ovim sa gti-jevima,kad izvale da ne mogu da te stignu

p.s.Jos samo da ugovorimo "trku" sa onim g3 gti iz tvoje ulice,da ga malo osuris i bice ti srce na mestu
    Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Meni su Sexi ostali u lepom secanju iz Vrbasa... VTR/VTS sve je to ista buranija

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

@ M
        Ma gde sam se razocarao,tek mi je sad do j@j@ kad znam da ova moja spravica ide ovako mocno sa "tolicno" snage.

@Vocko
        Bogami ova tvoja spravica mnoooogo lepo ide mada dosta veliku ulogu imaju izmedju ostalog i gume ali skroz dobro cupa F-ovka
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Tacno Laki!
          Bitno je kako se ta snaga prenosi na podlogu i koliko je se prenosi.

Hvala!

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

Originally posted by Vocko
            Meni su Sexi ostali u lepom secanju iz Vrbasa... VTR/VTS sve je to ista buranija

http://www.youtube.com/watch?v=LslvSa48VRk
            VTR 88ks
            VTS 120ks mala je to razlika

koji ti je motor u mazdi ? i ciji je ovo saxo plavi ?

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

To je VTR radjen na VTS koliko se ja secam price.
              To je ex-zverko, a sadasnji skijash-ev (ako sam dobro zapamtio nick coveku).

A sve o mojoj Mazgi imas ovde, ne moras sve ono da citas naravno... Ovo je bitno

Motor je (nisam stigao da ga uslikam) od 1800 kubika i 115 konja fabrickih + 1 konj koji je vozi
              Sam motor je, koliko smo do sada primetili, u odlicnom stanju i presao je, navodnih, 77600km, ali ostatak auta (izlizanost volana, dugmica, sedista) govori u prilog tome.
              To je bilo kada sam je uzeo, sada sam na 101k

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

iskreno ne znam mnogo o tom saxu sto ga je zverko imao, ali ako ga ti ovako sa 1.8 i 115ks dobijas, onda to nema veze sa vtsom ...

inace mazda je vrh, retko ocuvan primerak, ali nema on teoretske sanse sa pravim vtsom

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Pa cist primer za to jeste uporedno potezanje mene i ortaka. dok smo imali iste gume odvaljujem ga ko budalu,lik sad stavio neke pireli...do neke brzine od recimo 60-70 nema vise tolike moje prednosti!

Ipak guma moze dosta toga da odradi u datom momentu
                  Sta ti je to VTR radjen na VTS? pitam cisto informativno jer me francuzi nezanimaju uopste!
                  Kod Vocka u autu je ako se nevaram 1.8 115ks!?

@mishio
                  A koja je makina kod tebe?

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

kod mene je najjaca verzija 1.6 16v 120konja, tj. standardan vts ..

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Standardno je bio VTR, pa su motor preradjivali sa VTS-ovim delovima... Neka me neko ispravi ako gresim.

eMe ?

@mishio - U pravu si da ne mogu da te dobijem i to zbog razlike u masi vozila, stavimo Lakija ili Comija kod tebe, pa se probamo
                      Koliko je VTS tezak ??? 900kg ?

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

U Bog te mazo pa vts tezak koliko i Milica

E ljudi mene ovo vec pocinje da nervira ajde da se dogovorimo gde i kad ja ne mogu da podnesem ovu neizvesnost

Majke mi,aj vas dvojica ste sa NBGD-a dogovorite se sto pre to bolje ovo me ubi i jos nesto,bilo bi lepo da nadjete neku ulicu sa tri trake da se o jednom trosku iskidam sva trojica uporedo

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

vts je nesto tezi od ostalih sa 935kg .. znaci to je auto koji i kolicinu goriva u rezervoaru oseca kada ga gonis, nije isti kad sedne 1 a tek neko veci valjda zato sto je ipak to 1.6, ali stvarno ko je imao priliku vtsa da vozi (ja sam tek kad sam ga uzeo) to cudo ne ide jednostavno realno ...

a to sa 8v na 16v, rade bas tako ubacivanjem delova iz vtsa, ali citam englezi kazu da nikad ne dobiju zeljenu snagu od njega, jednostavnije to rade sto vade taj 8v i stavljaju vtsov 16v unutra (800funti je kod njih takav zahvat..) .. drugar mi je imao vtr 8v i kad sam ga provozao u mom samo je vristao .. saxo ima taj menjac cudan, npr na 140km/h je preko 4000rpm, a na 220kmh je tek kod crvenog, radi na visokim obrtajima ..

brat mi vozi hyundai coupe 2.0 sa 143ks, od prvog vlasnika znaci u bruka stnaju, i nema masa ga kara, on ima 1250kg, nema sanse sa saxom, ali zato ide slicno kad je pun i prazan dok kod saxa nije tako ..

@ Laki, moze malo samo da ugrije ...

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

@laki - samo dodji na nbg, svugde ima tri trake i to pravca koliko ti dusa voli

Sto se mene tice moze od cetvrtka jedan dan, do tada sam bas u obavezama. Mozda vikend ? Pa da odemo u duff ili tako negde na klopu ?

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

hehe i ja od cetvrtka, imam ispit u sredu, pa se uci NBG jeste 3 trake, ali nema lepog puta, tempo je unisten sav je izuvijan sad, jedini koji je valja za povlacenje, ali malo duff, posle malo se potegnemo opusteno za sam uvek

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Ma potez javnog saobracaja moze da se iskoristi , ali ima jos jedan sa jako lepim asfaltom nema tamo nikoga, a isto je blizu

Sibnite mi br. mob na priv, pa se cujemo

Comment

Working...
                                X