Zastava SKALA 55 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DTI LET
    CBC Senator XXL
    • 13.08.2006
    • 374
    • Novi BGD

@V.P. (vocni proizvode)
    Ne rise...ide nas P.S. Stevica

Vidis da mu dobro ide za sad...samo nece mu se toliko tresti ruka,valjda

Taman imam i ja fore da snimam sa svojim fonom..Suzi sama ide
    www.opelclub.rs

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Imam plan,ajde da organizujemo cannon drag u subotu-nedelju,vidim da ce nas ovde biti dosta
      @DTI
      To je dobra ideja,ti nas makar za sad imas kako hoces pa bi iz tvoje Suzi bilo extra da se radi

Bogami bice extra cupavo sa ovim Sexom ,vrlo lako moze da mi zbrise ali ne mnogo...

JOOOOOOOOJ KAD CE TAJ VIKEND!?!?!?!?!
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Spooky_karaburma
        CBC Veteran
        • 07.03.2007
        • 175
        • Beograd,Karaburma

Originally posted by M-power
        Sto se tice max brzine menjac tu tebi nista ne pravi problem. U pitanju je aerodinamicki efekat.
        Sta god uradio sa menjacem ne mozes mu podici max brzinu 20-30, vec eventualno 5km/h sto je naucna fantastika ubosti da znas da li mu treba malo kraca peta da bi mogao da navuce tih 5km/h i da li tu ima momenta da navuce ili on vec opada.
        da ne bih sad citao temou iz pocetka,pitanje za lakija jer kod tebe zastavin menjac,17/64?ako jeste vidim tu da EM pominje 5 brzinu,pa cisto da te obavestim da mozes da navuces vecu brzinu u 4-toj nego u 5-oj
        BlindmanMotorsport

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Originally posted by mishio
          ... otkinuo sam sve sem jedne stvarke Ninja 12 ali decko je bio toliko sokiran jer smo na 2 semafora i uzbrdicu ka bezaniji se trkali, da je stao bez teksta kako se saxo drzi ali ipak gubim cim dodjem do 7000rpm .. ali stvarno neverovatan osecaj ..
          Decko te samo navlacio da dobijes extra utisak. Da li stvarno mislis da si izgubio zbog tih 7 hiljada. da je krenuo 6 brzinom pa bi te dobio.
          Ne zanosi se sa tim igrackama prema motorima.
          Ti mozes da sr drzis sa mojim trotinetom koji je 3X slabiji.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• P.S.Steva
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2007
            • 955
            • Beograd

Miki,nebrini se,kamera je spremna.Jos kad budem snimao iz bertonke,tek tad mi se nece tresti ruka Samo ono suvozacevo sediste da podesis normalno Ipak treba da snimam kroz prozor a ne plafon
            Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Spooky ipak je on dovoljno jak a menjac standardni tako da ipak max hvata 5 brzinom. Ja je hvatam 5-tom a tek on ih

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

hehe videcemo

@DTI, jako cesto perem tamo, evo sad nisam mogao da cekam pa sam morao sam da perem gajbi .. inace ekstra relacija za malo potezanje

ja prvo kad sam saxa uzeo sam ga slucajno uzeo jer sam naleteo na dobar, i nisam se lozio na brzinu itd.. jer mi trebalo tri meseca da se naviknem, tesko je voziti ovako mali auto sa tom snagom, tj. lako se pravi sranje .. e sad kad je mene navukao da se lozim da se trkam nadam se da cemo moci da se organizujemo uskoro, meni je saxo spreman, samo lezajeve alternatora da menjam kaiseve sve sam uradio tako da moze

organizujemo se lepo u sledecu nedelju okupimo i zezanje malo cisto .. ako vidim da se milica drzi da povadim sedista onda

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

@Spooky_karaburma
                  Hvala na infu,to pise i u knjizici tako da su me jos zastavini inzinjeri edukovali po tom pitanju
                  Samo ja bas nesto neverujem u tu pricu evo iz kog razloga,mozda gresim ali neko logicno razmisljanje:Kad vozim IV i dodjem do nekih 5000 obrtaja pa mu dam V obrtaji padnu za nekih 1000 i opet pocinje da puni e sad da li ovo sto si ti reko vazi kad je zastavin motor upitanju ili uopsteno vazi nesmem da tvrdim ali uglavnom u IV stepenu ga necepim vise od 5500

ako vidim da se milica drzi da povadim sedista onda
                  A ako ja vidim da to isto saxo meni radi da produzim u NS po nitro
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

Originally posted by M-power
                    Originally posted by mishio
                    ... otkinuo sam sve sem jedne stvarke Ninja 12 ali decko je bio toliko sokiran jer smo na 2 semafora i uzbrdicu ka bezaniji se trkali, da je stao bez teksta kako se saxo drzi ali ipak gubim cim dodjem do 7000rpm .. ali stvarno neverovatan osecaj ..
                    Decko te samo navlacio da dobijes extra utisak. Da li stvarno mislis da si izgubio zbog tih 7 hiljada. da je krenuo 6 brzinom pa bi te dobio.
                    Ne zanosi se sa tim igrackama prema motorima.
                    Ti mozes da sr drzis sa mojim trotinetom koji je 3X slabiji.
                    hehe ma znam, nego pusti me on prilicno, i lako me stize ali ne toliko lako cujem i po njegovom zvuku .. nema tu nikakve sanse ali kazem kako je bio lik iznenadjen, beli mali autic kako ide

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Laki...to vazi za slab auto kada 5-tom ne moze da navuce obrtaje pa ga vratis u 4-tu i navuces max brzinu.
                      Ali sa zastavinim menjacem na 7 soma u 4-toj ides samo 181km/h a keciganac ipak moze malo brze...

Comment

• DTI LET
                        CBC Senator XXL
                        • 13.08.2006
                        • 374
                        • Novi BGD

Originally posted by P.S.Steva
                        Samo ono suvozacevo sediste da podesis normalno Ipak treba da snimam kroz prozor a ne plafon
                        Pa to se automatski podesava,cim udje zenski suvozach

@all
                        nemojte sledecu nedelju i nek bude u toku dana,par puta se trznete i na klopu i zalivanje
                        www.opelclub.rs

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

ako zelite moze eM da vas snimi sve skupa i to sa prednje strane, ne od pozadi...
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Khm, vidim da se ovde proziva moj auto, pa ako organizujete to malo kasnije eto i mene da vidimo cija majka crnu vunu prede
                            Sad sam na skijanju u Bugarskoj pa "nazalost" ne mogu

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

sa tobom skijas bi ja voleo da se probam

Comment

• mishio
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2007
                                • 1204

skijash i ja se javljam, da vidimo koliko taj vtr ima stvarno konja
                                nego moram ja da skidam cat, krenuo je malo da se cuje ..

Comment

Working...
                                X