Pa ti Medo ako dodjes-dodji i ne samo ti vec svi koji hoce da se malo zezamo
Vocko,mishio i ja se nalazimo 120% a ostali kako hoce...
A sad malo o autu!
Ugradio sam danas upaljac,kojeg naravno fabricki nije bilo pa me zanima da li mogu da presecem zicu od plusa koja mi ide od upaljaca do nekog izvora struje i direktno na nju da ugradim osigurac!? I ako neko zna koje jacine je dovoljan osigurac,ja sam mislio da stavim 6 ili 8A!?
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
A sad malo o autu!
Ugradio sam danas upaljac,kojeg naravno fabricki nije bilo pa me zanima da li mogu da presecem zicu od plusa koja mi ide od upaljaca do nekog izvora struje i direktno na nju da ugradim osigurac!? I ako neko zna koje jacine je dovoljan osigurac,ja sam mislio da stavim 6 ili 8A!?
Upaljac je jaci potrosac, na njega ide direktno sa osiguraca zica 2,5mm2 (16A drugi zdesna).
Imas i jos jednu zicu sa pozicije za osvetljenje (zuto-crvena).
Saxo staje sa lakijevim kecom(milicom) Inace vec je bilo nekih dogovora da se sad za vikend malo potegnu njih dvojica i vocko sa mazdom.Mozda bi i ja da mi nije automatski menjac i da auto nema 1500kg
da ne pravim off u oglasima, posto ga ima dovoljno, a vidim da se ovde odvija ova prica!
mazda 323f BA 1.8 16 ide preko 17 sek na 4oo metara, shto znaci skoro 2 sek sporije od saxa!?
ma skroz opusteno, ako ne zahladni previse taman da vas upoznam posto sa cannona skoro nikoga i ne znam, malo krkamo, popijemo i potegnem se sa milicom i vockovom mazdom mazda znamo da je sporija, samo mi nije jasno kako je dobila tako zverkovog saxa, citam u onoj temi da je taj saxo imao 130ks ??? kako dobijenih ne znam .. ali nema sanse da je imao toliko a mazda da ga dobila
a milica je prica za sebe, ide sabija
EDIT: ljudi gledam sad, i ne da smo ubili Milicinu temu nego nema dalje koji off ima laki da
Comment