Toliko o stock autu
Zastava SKALA 55 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta se sad svi pomamili do subote da spakuju limuzine 
E samo da nas vreme nezezne bice ovo ludnica....bice bolje nego u Bataji i Vrbasu
Svi fabrikaneri do 150ks-a su dobrodosli za potezanje,ovi iznad te snage mogu da dodju ali da budu mirni i neprave sprdacinu sa sirotinjom
Koji je sutra dan!?
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by M-powersa tobom skijas bi ja voleo da se probam
DogovorenoOriginally posted by mishioskijash i ja se javljam, da vidimo koliko taj vtr ima stvarno konja
nego moram ja da skidam cat, krenuo je malo da se cuje ..
Elem, nadam se da cu stici kuci do subote, pa ako nas posluzi vreme super...
Comment
-
-
Pa ti Medo ako dodjes-dodji i ne samo ti vec svi koji hoce da se malo zezamo
Vocko,mishio i ja se nalazimo 120% a ostali kako hoce...
A sad malo o autu!
Ugradio sam danas upaljac,kojeg naravno fabricki nije bilo
pa me zanima da li mogu da presecem zicu od plusa koja mi ide od upaljaca do nekog izvora struje i direktno na nju da ugradim osigurac!? I ako neko zna koje jacine je dovoljan osigurac,ja sam mislio da stavim 6 ili 8A!?
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
evo i ja...znaci 160%Originally posted by Laki 55Vocko,mishio i ja se nalazimo 120% a ostali kako hoce...
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Upaljac je jaci potrosac, na njega ide direktno sa osiguraca zica 2,5mm2 (16A drugi zdesna).Originally posted by Laki 55A sad malo o autu!
Ugradio sam danas upaljac,kojeg naravno fabricki nije bilo pa me zanima da li mogu da presecem zicu od plusa koja mi ide od upaljaca do nekog izvora struje i direktno na nju da ugradim osigurac!? I ako neko zna koje jacine je dovoljan osigurac,ja sam mislio da stavim 6 ili 8A!?
Imas i jos jednu zicu sa pozicije za osvetljenje (zuto-crvena).
Comment
-
-
da ne pravim off u oglasima, posto ga ima dovoljno, a vidim da se ovde odvija ova prica!Originally posted by P.S.StevaSaxo staje sa lakijevim kecom(milicom) Inace vec je bilo nekih dogovora da se sad za vikend malo potegnu njih dvojica i vocko sa mazdom.Mozda bi i ja da mi nije automatski menjac i da auto nema 1500kg

mazda 323f BA 1.8 16 ide preko 17 sek na 4oo metara, shto znaci skoro 2 sek sporije od saxa!?
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
-
ma skroz opusteno, ako ne zahladni previse taman da vas upoznam posto sa cannona skoro nikoga i ne znam, malo krkamo, popijemo i potegnem se sa milicom i vockovom mazdom
mazda znamo da je sporija, samo mi nije jasno kako je dobila tako zverkovog saxa, citam u onoj temi da je taj saxo imao 130ks ??? kako dobijenih ne znam .. ali nema sanse da je imao toliko a mazda da ga dobila
a milica je prica za sebe, ide sabija
EDIT: ljudi gledam sad, i ne da smo ubili Milicinu temu nego nema dalje koji off
ima laki da
Comment
-
-
Nece Laki...voli on da offuje po svojoj temi.
zverkov saxo 130konja to ko milicinih 150
Medonja tamo ce biti super, mozemo u isto vreme meda, vocko skijas i ja na crtu ima 4 trake hehe.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-

Comment