Bas lep primerak, boja je vrlo decentna i gospodska. Samo neke lepe felne da legnu, ne suvise agresivne sa malo sirim gumama i to bi bilo to.
Najzad da se i ti skrasis
Znaci da josh nisam stigao ni poshteno da je izvozam ( presao jedva 250km).Zato sam tako napisao .
Originally posted by low rider
Tu 155 sam video jos davno po oglasima
ja nisam a mislim da sam pratio sve zive (i mrtve) oglase.Video sam je u oglasu prvi put pre manje od mesec dana.Sa onom cenom (4.600) da je dekideki nije pregledao,nikad nebih ni pozvao (bivsheg) vlasnika .
Originally posted by dekideki
skini te nalepnice sa stubova i onaj GT-R pozadi molim te
Ma skidam cim pre .Juce se namucismo momak iz perionice i ja, 2 sata dok smo poskidali one glupe "lajsne".Neki lepak k'o zvaka,neda se i pored tople vode .Srecom skinuto bez ostecenja.
Sto se tice dolaska na naredni skup,naravski !Neznam josh da li cu se uklopiti sad za petak ali probacu .
E sad,da dodam jos koju.U autu je vec bio ugradjen TNG pogon.Koliko sam dosada mogao videti,isparivac i multiventil su BRC a emulator Lovato.Boca je bojler 60L GZWM ili kako vec.Mislim da nema LCS pa planiram u neko skorije vreme pregled uredjaja i dogrdnju LCSa.Dalje,auto nema "kod kljuc" a dobio sam 2 originalna crna.Po fabrickom uputstvu 2 i treba da budu.Ugradjen je i alarm sa daljinskom komandom,za koji sam takodje dobio 2 daljinca.Tu je i Zeder brava za koju sam,opet,dobio 2 kljuca.Ubacen je i Blaupunkt Bermuda MP35 CD/mp3,jos u garanciji.
Dobio sam i jos zapisano u svescici shta je kad uradjeno u zadnjih 10-12k km pa se shodno tome spremam da uskoro odradim servis tj. izmenjam ulje i fitere.Svecice "Beru" i kablovi su,navodno(nisam josh proverio),stavljeni novi pre 5-6k km.
O felnama josh ne razmishljam,sve 4 gume su preshle manje od 10k km tj. josh su kao nove Tigar Hitris.Prvo da pretresem auto pa kasnije shminka .
Toliko za sada !
Tu 155 sam video jos davno po oglasima ja nisam a mislim da sam pratio sve zive (i mrtve) oglase.Video sam je u oglasu prvi put pre manje od mesec dana.Sa onom cenom (4.600) da je dekideki nije pregledao,nikad nebih ni pozvao (bivsheg) vlasnika .
Moguće da sam pogrešio imao sam osećaj da sam je video pre nove godine na polovniautomobili .com, zapamtio sam sliku i karakteristike.
Pa super čovece sa tom opremom i bez kvarova na startu mislim da je sjajna kupovina.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Cek' malo,tek sam prvu pazario .
Mada,padalo mi napamet da vidim sa nekim od gastosa iz obliznjih sela koliko bi "vremenski" izaslo to.
Btw,opet sam malo "detuningovao":
a nije vise ni 155 "GT-R" (mada to mesto trazi jos dorade-leci ce tu "pishonja" verovatno ).
Comment