i obavezno posle svake voznje proveriti ulje i vodu, u****ti, provetriti i oprati spolja ili obrisati prasinu ako se vec nije isprljao... a, zaboravih i presvlake obavezno, neke tigraste ili slichno... i opanak da visi sa retrovizora
Yugo
Collapse
X
-
Snupi,ja kao tvoj privatni savetnik,savetujem ti da uzmes Golfa 2!Znas i sam da je to naaajbolji automobil! Prema tome!?
Evo jedan od mog drugara :
Voljan je da menja sa tobom,ali uz tvoju doplatu naravno! 7.000 evri je neka cifra koja je samo za drugare!Nije moglo nize!
Ono...Golf je u odlicnom stanju! 82godiste...GTD...trosi kao upaljac!Decko mi se kune u najmilije da je prva farba,a i ja mu verujem,nebi me nikad lagao!Motor nikad otvaran!Presao nekih 112.000... Ono...sta da ti kazem...sve je naj-naj..ima tu neke tjuning vragolije tipa patosnice aluminijumske..neonke ispod vozacevih nogu..sporcki filter sa bubanj potoka..SAL vufer...
Evo ti jos par slika pa ti razmisli..mislim da je fer cena! I da bi prosao solidno!
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Dajte ljudi sta pricate. Pa ovo je teska krsina
Ja mislim da bi mogla bolja dvojka da se nadje za neku doplatu od 8000, a i ovom je vracana kilometraza sto posto. Pa golf je to, ne bi ga on tako jeftino prodavao da je motor takav, kao nov.
Comment
-
-
Definitivno uzmi ovaj auto...vredi svaki euro... ja sam cuo od mog dede da ovaj auto po gradu trosi 1litar dizela, a na otvorenom kada ide onda mu se dopunjava rezervoar....Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinMa kakav tuning - novo je novo.
Nego prodaj ti to, pa nek` ti to bude ucesce za kredit, a onda zajedno sa devojkom (obavezno zajedno zbog svetlije buducnosti, a sve u dogovoru s njenim ocem) da kupite Logana 1.1 po pola, belog sa ratkapnama i da ga cuvate k`o oci u glavi i da ga zajedno otplacujete sledecih 10 godina. A kada ga parkiras ispred kuce, ona izadje i pomaze ti da lepo uparkiras, a komsiluk gleda...
BMS team
Comment
-
Comment