Pleksi ce da se izgrebe, leksan ce da se iskrivi, staklo bi moralo da bude armirano, ... Nije losa ideja ali realizacija moze da bude nezgodna. A ni estetika nije bas nesto...
Alfa Romeo GTV ( 1982 ).... Novo Poglavlje!
Collapse
X
-
Hauba fabricki ima rupu koja je pokrivena metalnom plocom(pogledaj moju haubu na predhodnim stranama)
Mirdza, ovo je "tvoj" poljak radio, za divno cudo
Comment
-
-
-
Ala ste mi izoffovali temu, strasno
Back on track.
Motor je napolju, radi se, bice svasta nesto odradjeno
Bicete obavestavani i ako uspem da uslikam sve sto se radi, bice i slika.
Veceras ili sutra stize i gtv6 iz Sapca...

v6 24v je dobio najvise ocene od ljudi koji su ga videli rasklopljenog....bmw was ist das?

Poslednji pravi Alfin sestak ruuuuulaaaa!
Comment
-
-
-
@Ljube
Ne vozim japanca
@Tokyo
Zato sto nisam imao para ni za majstora(za ruke),a kamoli za otvaranje motora. Covek me je cekao za pare skoro 3 meseca
Svi delovi motora su kao novi, problem je bio sto su se vodjice ventila na tom jednom cilindru slepile sa ventilima i nije imao kompresiju....a i sa 5 cilindara je isao sasvim dobro....
p.s
Sapcanka je stigla u NS pre jedno 2 sata
Comment
-
-
Novi momenti u epskoj sagi o Alfi GTV....
Automobil koji je ljubiteljima Alfe GTV poznat pod kod nazivom "sapcanka" od nocas u 00:33, je poznat pod kod nazivom "novosadjanka"...
Srebrna Alfa Romeo GTV6 ( doduse bez 2,5 V6 motora ) je upravo kupljena i sakrivena na sigurno. Kao sto se i zna, auto je limarijski jako los ( trepne ne postoje i sve je trulo ) ali je kompletan sa brdom delova ( kako mehanike tako i enterijera ) koji su daleko premasili datu cenu i koji se ne mogu naci. Za sada, auto ce cekati toplije vreme da krene da se rastura u delove i da se isti klasifikuju, taman dok se crvena GTV6 ne vrati sa "tunovanja"
Ako vas nesto vise interesuje, obratite se ponosnom vlasniku...

Koji minut kasnije palo je i oficejelno cascavanje za dobru kupovinu ( i jos neke stvari ) a gozba se sastojala od punjenog belog mesa i flajke crnog vina ( sa sve svecama na stolu )
Comment
-

Comment