Danas idem da se vidim sa par drugara, ulazim u ulicu i parkiram se. Dotrcava klinac, sav ushicen i pita "Jel to ferari?" ja kazem "ne, Alfa", mali odlazi do drugara i vice "Alfaaaa"
A ja neki dan jurim kroz neku ulicu i parkiram kod drugarice, kad dotrchavaju
dva klinca... jedan kazhe:"ja ti lepo kazhem da je Shkoda"
Kad su prishli malo blizhe, onaj drugi chita znak i kazhe:"Jesam ti rek'o da je Alfa, ajde sad vadi kintu!!"
Dobro, nije puno pogresio U pocetku je Enzo Ferrari vozio Alfu Romea za svoj tim Ferrari Scuderia. To verovatno svi vec znate Ali pobrkati 156 sa Skodom To je kao **** i oko. Mislim, Alfa je ono bolje ... oko ... ili ... ma necemo sad o tome
Tek sam juce video ovaj topic i cim sam video prve slike prepoznao sam auto. Naime, taj majstor iz Race Kragujevacke sto je bio vlasnik te alfe je moj dobar prijatelj, bili smo zajedno u klupi =] , zove se Zdravko i manijak je kada su alfe u pitanju. Drzi servis za alfe, fiat i lanciu, a cesto mu dovoze i motocikle. Kada je prodao fiat coupe i kupio ovu alfu gtv samo sam ga belo pogledao, mada citajuci ove postove sada shvatam njegov potez. Sada vozi alfu spider, kao ovu sa slike, samo druge felne i bez ovog cuda na gepeku. Mozda ce i nju da proda, ako nekog zanima...
Ako nekog zanima njegov broj telefona i slicno, dacu mu posto stalno juri delove za alfe i ima razne kanale.
Sreda vece, tek se smrklo... u ulici Jovana Cvijica prodje pored mene. Steta sto sam isao u kontra smeru...
Zvuk je babaroga! Vec u malim obrtajima. Nisam stigao da cujem vise
GTV je strava,a ne mogu ni da zamislim voznju i sve ono sto ide uz nju.Sasha odlican izbor a i ukus.Jos nisam uzeo sprinta(zbog kesa),ali bice.Cuvaj ovu alficu!
Comment