ne mogu da se setim, sale sigurno zna, da li je prosli motor prokuvao pre nego sto je totalno pustio dusu...? Ili je motor prokuvavao kod proslog vlasnika, nesto u tom fazonu...?
znam da je posuda za vodu bila pukla da je tu pustao i slicne sitnice...
U svakom slucaju, nije vozen za vreme najgorih vrucina ove godine jer je bio kod majstora od sredine jula... sad ima nov hladnjak, novu posudu ali i novi motor a stari ventilator. Nikola ( majstor ) kaze da ce biti ok, mozda malo ranije paljenje ventilatora i vozi. Sta ti mislis, da li bi resenje bilo jedan veci ventilator ili dva manja? I da li je fora u ventilatoru sa vise krakova jer ovaj ima samo 4 i potpuno je old school?
Ovo je sa Mazde 3 a dosta modernih kola ima ovaj set up sa dva ventilatora...
Svi noviji ventilatori koje sam video su sa vise krakova.
A varijanta sa dva venta je pravo resenje, to jurm sebi da stavim, dizelke AR 75 i 90 imaju malo duzi hladnjak i dva venta, i na kraju, nas prijatelj grk ciju sam knjigu prelistao u petak, preporucuje dva venta za tjunirane Alfine motore.
Btw. ovo mi je 1111 post (bilo ih vise, al' su neki brisani).
Moram da popravim do kraja godine ove keceve il' padam godinu!
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Ima smisla
onda bi najbolja varijanta bila dva mala venta, sa necega sto ima male ventovoe a nije skupo da se pocupa
ovaj hladnjak nije tako sirok ( ipak je od yuga ) ali kapiram da bi moglo da stane...
Ima smisla
onda bi najbolja varijanta bila dva mala venta, sa necega sto ima male ventovoe a nije skupo da se pocupa
Proverite neku ladi nivu, noviji modeli imaju dva manja ventilatora, metar u ruke pa proveravajte moze li da stane, verujem da mogu da se nadju jeftino
Comment