He he... pa nije jos stigo do moje kuce, al ce uskoro da dobije tablice, tako da nece skoro ni kuci stici
Prodao se Vital, tako da ce biti mnogo bolji uslovi za prodaju
Posto se vec posao jako priblizio kraju, koristim priliku da se zahvalim na podrsci clanovima CBC-a, za brze sastavljanje doticnog auta... 10x to Egonu, Igoru, Lakiju, Sashi, Dori... momci svaka cast
Poz/Saabo
Evo vozam se od petka, a jos nisam stigao da javim da sam dobio tablice
Sve u svemu sam zadovoljan... ide preko 200 a koliko preko nisam probavao zbog guma, al bice nekih snimaka, filmica i tako to... Motor je odlican Dosta je auto iscukan po malo sa svih strana, na dva tri mesta ima malo rdje, al to je ne bitno... Potrosnja...hmmm... pa zar posle cetiri dana mogu da kazem koliko trosi Potrosio mi je sve sto sam sipao za sada po nekoj proceni... nesto ispod 14, al to je za predjenih oko 300 km, sa dosta rada u mestu, stelovanja itd... voznja iskljucivo gradska, tipa, ajd pokazi drugu kako ti auto ide Znaci max 14, nece preko.
Ima bord kompjuter.
Meri temperaturu ulja, temperaturu rashladne tecnosti, spoljnu temperaturu, koliko mogu km preci sa gorivom u rezervoaru, prosek km/h, prosecna potrosnja, trenutna potrosnja. Merac pritiska ulja i naravno BOOST metar
Ima vodenu pumpu koja tera vodu kroz turbo. Posle gasenja auta radi 30 sekundi i pali se povremeno dok mu komp ne kaze, isto tako radi i ventilator...
Update> Bio kod Bate da napravim auspuh... Sisli mi u kanal da vidimo ispod kakva je situacija, kad ono, sve trulo... cak se i smejao Bata kad je video zadnji lonac Nisam imao donji deo uopste Tako da me to zadovoljstvo izaslo 7500 dinara. Downpipe 60mm, a cevi ostale do kraja 50mm i neki sportski lonac... a tih da se ne dernja. Sve u svemu zadovoljan sam...slike uskoro =]
Comment