Originally posted by zoranbg
Moj audi A3, 1.8-20V-125KS
Collapse
X
-
Taj audi A3 iz 1996god. ima potpuno drugaciji motor od mog. Od 2000god je nova generacija 1.8-20V i stoji popreko. Tako da pogledaj jos malo informacija!
-
-
Koliko se ja razumem "transversal" znaci popreko (ispravite me ako gresim).
A koliko znam avi A3 imaju popreko postavljen motor (i ovo me ispravite ali sam 99% siguran) i zbog toga ga nikada nisam niti cu racunati za Audi - to je za mene VW sa cetiri kruga.
Ali ipak nikako ne mogu da kazem da je tvoj A3 los auto - kao bombonica je (mada takav dizajn licno ne volim ali kada bi svi voleli iste stvari...) i zelim ti mnogo lepih km predjenih njime.
Comment
-
-
nije poenta u nikakvoj nedaj boze"mrznji"
poenta je da se ta brzina razlikuje za 20 % od fabricki deklarisane i u atodati se pominju samo dva atmosferca motora( da nisu turbo) od 1800ccm i to :
autodata
jednostavno mi je cudno da auto bilo koje marke sa 125 konja moze da ide 240km/h .... naravno da je izvodljivo sa nekom extremnom aerodinamikom i podesenemim prenosnim odnosom u najvisem stepenu prenosa..ili mozda sa nekim"visokim " pneumaticima,tockovima...neznam.
nisam hteo da ti remetim temu za predstavljanje,jer u njima nije mesto za raspravu.tako da ja sa ovim zavrsavam.
auto je zaista lep i zelim ti da te dobro sluzi.. pozdrav!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Nema nikakvih problema sve je ok vecina ljudi sa foruma me zna i zna kako taj auto ide.
Nema razloga za prepirke samo sam predstavio svoj auto onako kako jeste, nije ti merilo 125ks, taj motor je maximalno rasterecen i nije nesto startan zbog toga, ali u kraju se to oseti mnogo vise.
Evo pre neki dan kad sam iso u Batajnicu na drag auto putem 220kmh sa upaljenom klimom nas trojica i puna boca plina i jos vozim na plin.......
Nije ni bitno hvala na lepim zeljama u svakom slucaju!!!
Comment
-
-
Idu 250 i 240km/h ali u slobodnom padu! Moze kilometar sat da pokazuje sta hoce ali budi malo realan. Nema sanse da taj a3 ide 240km/h
Comment
-
-
Ljudi, pocesmo mnogo da nazidjujemo max brzinu
. Ja do ada nisamnaleteo na auto od 100ks koji ide preko 200. Mozda i ima - neki extremno lak autic. Postoji uvek sansa - dugacak zadnji stepen prenosa i blaga nizbrdica prave cudo.
Realno - automobili sa dosta vecom snagom od 125ks se pomuce da izguraju 240km/h tako da mi taj A3 deluje neverovatno. Naravno uvek je tu evekat nizbrdice. A mozda i ja gresim jer ja max brzinu racuna m samo ono dok auto stvarno "vuce" a ne drzanje gasa i cekanje da se zaleti. Znaci na 170 saptam u 5. i motro vuce do 205 - izgura 210 i tu staje. Ima mesta na obrtomeru i ako cekam sigurno ce otici i dalje ali jednostavno - to ne brojim. Budimo realni - za 1.8 atmosferac (pa makar bio i 20v) je nekih 200km/h solidan rezultat, do 210. SVe preko toga se granici sa fikcijom (u stvari i jeste fikcija).
Comment
-
-
Niste razumeli posto je post izmenjen ta brzina koju sam naveo nije moja nego od drugog auta koji je bio ispred mene I ISO JE 250KMH, po tome bi zakljucio da mi nelaze cajger ali sve je moguce!!!
OPET KAZEM SAMO SAM PREDSTAVI SVOJ AUTO ONAKO KAKO JESTE BEZ LAZI I PREVARE
IZGRAVIRANO JE 260 A PO MOM SATU IDE 240 KAD SAM SAMO JA U KOLIMA A KAD JE DVOJE 230-235KMH ZAVISI?
Comment
-
-
PAZI SAD OVO AUTO OD 100KS IDE 220KMH ISTO LAZE CAJGER VEROVATNO KO MENI!!!Originally posted by zverkovidi vako, moj auto ima tu negde oko 100ks. pre neku noc me radar fata na putu za novi sad sa 209km/h na cajgeru je skala bila na 220km/h.
Comment
-
-
Ne laze, taj auto je dosta laksi od tvoga i ima manji otpor vazduha.
Ja sam vozio 206 GTI i nije mogao vise od 210, a jurio sam 106 GTI i nisam mogao da ga stignem, znaci ide kao 206 GTI.
Hebi ga, nije lako poverovati da auto od 125 konja ide 240, a ovaj od 136 ide 210.
Nego sta se tangiras, bitno je da ti znas pravu istinu, a ostali sta misle, pa zar je to bitno;
P.S zaboravio si da iskljucis velika slova, neko ce te shvatiti pogresno, mislice da vices.
Comment
-
-
aman ljudi, sliko me covek i pokazo mi display , lepo je pisalo 209. na cajgeru bilo 220 i nije hteo preko, drzao sam ga sigurno 10-15 min dok nisam video crvenu sijalicu koja mi pokazuje da sam ufacen. naravno bilo je kocnica, pa ajd malo u rikverc. nije ni bitno. A4 2.8 30V -193ks na tabli pise 260km/h i skala ide na tih 260 bez problema e sad kolika mu je realna brzina to ne znam.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-

Comment