Najzad slike RD2 TIBURON

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Ma stigla i muzika , slikam po podne pa kacim, a to amerikanac zbog poliranih felni?
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

i to i zbog hjundaia

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

Ma stigla i muzika a muzika napred je stock(ne svira uopste loshe), pozadi ovo
        magnat pro elipse (mesto u bocnim panelima pored zadnje klupe)

a skroz pozadi je ovo

evo ga naponski deo gzna2600 1200w@2oma 4x40amp
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

evo i felnica po danu
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

Ex da nisam pisao skoro a i duzan sam neke lepse slike(al to ce da bude uskoro) inace skoro je gosinu dana kod mene preslo se oko 17kk i da kucnem u drvo ja prezadovoljan imao par incidenata ali uglavnom mojom krivicom, inace stavljen nov set kvacila VALEO HMC(prva ugradnja), promenjeni svi kaisevi i spaneri motul sintetika u menjacu i tako , uskoro se narucuju poliuretanski nosaci motora....
            Inace auto ide solidno(posle prvobitnog odusevljenja sa dosta obrtnog na niskim obrtajima,navikne se covek) kad hocete da budete bas brzi mora da se potera na 5,6hiljada... Potrosnja od 7 do 14 sve zavisi kako se vozi al se sasije na 10 i tako
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• civi
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1492
              • Pozarevac

Ex da u medjuvremenu stavio cetri nove gume 205 40 17 SONAR ULTRA SPORT (TJVANSKE jbg to blizu koreje) i prezadovoljan kako vataju al ne lezi vraze jedna ispusti(zadnja) i ja se dovezem od posla do kuce i napravim jaje od nje tako da sada pozadi imam maxis(pogodi opet TAJVANSKE ) 225 45 17
              Ovo su zadnje Ex da na leto se mozda isprsim i za ove 18"

- Kako to misliš, kočim?

Comment

• Cepa D
                CBC Senator
                • 28.09.2005
                • 242
                • Cerak

Vrhunski coupe, chak bi mozda bolje stojale ove TOORApotice nego te 18" chrome.
                NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• civi
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1492
                  • Pozarevac

Pa dosta sklopova imamo slicnih inace torre vec stoje na njemu bile su std al su naknadno polirane
                  - Kako to misliš, kočim?

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Evo ga bas iz prve ugradnje...stvarno specifican set...ovakvu korpu sa kontra lepezom (pull type) vecina nije znala da postoji....dosta muka nam je zadala

To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• civi
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1492
                      • Pozarevac

Hvala na slikama i cimanju
                      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• civi
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1492
                        • Pozarevac

Ex da dodam auto prebacen na mene , i sveze registrovan , prodaje se cena 6500e poz
                        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Snejk
                          CBC Senator XXL
                          • 14.02.2008
                          • 704
                          • BG

Kakav je sa rđom taj auto? Ja se sećam kad smo ga dobili na test od Progresa pre jedno xy godina, bio je iste boje kao tvoj, da su mu vozačeva vrata bila zarđala sa unutrašnje strane a imao je 2-3k km na cajgeru.

Comment

• civi
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1492
                            • Pozarevac

El ti to mene zezas? Auto nema ni najmanje tragove rdje cak ni na levoj strani koja ima par ogrebotina do metala vise od godinu dana....
                            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

generalno coupe samo malo limarija zeza, ali ta iskustva nemam. Tvoj kje jos 2001god, mi imamo 97 ali prvi vlasnik u srbiji, mi drugi, nigde nema ni grama, tako da ko zna koje su to price ali vidim i majstori kazu da se cesto pojavljuje ...

inache odlican ti coupe, mada ja sam vise fan rd1 i rd3, ali vrh, sa srecom da prodas

Comment

• Snejk
                                CBC Senator XXL
                                • 14.02.2008
                                • 704
                                • BG

Originally posted by civi
                                El ti to mene zezas? Auto nema ni najmanje tragove rdje cak ni na levoj strani koja ima par ogrebotina do metala vise od godinu dana....
                                Što bih zezao. I dan danas komentarišemo povremeno tu rđu.. Ne znam u kakvim su ga uslovima držali u Progresu, ali auto je stvarno bio nov i stvarno je imao taj problem, zato me i zanima da li je to one-off ili čest slučaj. Možda im je cela tura automobila bila loša?

Ovaj najnoviji sam isto vozio, i mnogo je bolje sastavljen u smislu čvrstoće šasije, podešenosti trapa i osećaja u vožnji, ali je teži i preslab mu je taj 2.0 motor, tvoja verzija je osetno agilnija.

Comment

Working...
                                X