Ma stigla i muzika , slikam po podne pa kacim, a to amerikanac zbog poliranih felni?
Najzad slike RD2 TIBURON
Collapse
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Ex da nisam pisao skoro a i duzan sam neke lepse slike(al to ce da bude uskoro) inace skoro je gosinu dana kod mene preslo se oko 17kk i da kucnem u drvo ja prezadovoljan imao par incidenata ali uglavnom mojom krivicom, inace stavljen nov set kvacila VALEO HMC(prva ugradnja), promenjeni svi kaisevi i spaneri motul sintetika u menjacu i tako , uskoro se narucuju poliuretanski nosaci motora....
Inace auto ide solidno(posle prvobitnog odusevljenja sa dosta obrtnog na niskim obrtajima,navikne se covek) kad hocete da budete bas brzi mora da se potera na 5,6hiljada... Potrosnja od 7 do 14 sve zavisi kako se vozi al se sasije na 10 i takoJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ex da u medjuvremenu stavio cetri nove gume 205 40 17 SONAR ULTRA SPORT (TJVANSKEjbg to blizu koreje) i prezadovoljan kako vataju al ne lezi vraze jedna ispusti(zadnja) i ja se dovezem od posla do kuce i napravim jaje od nje tako da sada pozadi imam maxis(pogodi opet TAJVANSKE
) 225 45 17
Ovo su zadnje Ex da na leto se mozda isprsim i za ove 18"
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Pa dosta sklopova imamo slicnih inace torre vec stoje na njemubile su std al su naknadno polirane
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Hvala na slikama i cimanjuJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ex da dodam auto prebacen na mene , i sveze registrovan , prodaje se cena 6500e pozJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
El ti to mene zezas? Auto nema ni najmanje tragove rdje cak ni na levoj strani koja ima par ogrebotina do metala vise od godinu dana....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
generalno coupe samo malo limarija zeza, ali ta iskustva nemam. Tvoj kje jos 2001god, mi imamo 97 ali prvi vlasnik u srbiji, mi drugi, nigde nema ni grama, tako da ko zna koje su to price ali vidim i majstori kazu da se cesto pojavljuje ...
inache odlican ti coupe, mada ja sam vise fan rd1 i rd3, ali vrh, sa srecom da prodas
Comment
-
-
Originally posted by civiEl ti to mene zezas? Auto nema ni najmanje tragove rdje cak ni na levoj strani koja ima par ogrebotina do metala vise od godinu dana....
Ovaj najnoviji sam isto vozio, i mnogo je bolje sastavljen u smislu čvrstoće šasije, podešenosti trapa i osećaja u vožnji, ali je teži i preslab mu je taj 2.0 motor, tvoja verzija je osetno agilnija.
Comment
-
Comment