Auto će verovatno biti ok.
Međutim, situacija koja je usledila kad tražiš pomoć zaslužila je da se pomene.
Naime auto mi je stao u sredu uveče oko 21h. Na moj poziv "servisu" kad, šta i kako dobio sam sve neodređene odgovore o kvaru (možda su se uplašili da mogu sam da otklonim kvar) pa čak i o vremenu primanja auta u servis - možda ponedeljak, znači pomozi Bože (koliko li ima to Saab-ova na servisu).
Ok.
Okrenem ujutru momke iz servisa (pošto nisam imao mob uveče) koji mi je pre radio servis i priča je sledća:
Stao mi je auto tu i tu, imam užasnu gužvu na poslu i ne znam šta da radim.
Odgovor: Iako imamo neki auto na servisu, ništa vi ne brinite, mi ćemo se za sve pobrinuti, dolazimo po ključ i saobraćajnu, organizujemosa AMS šlep (jer je najjeftiniji) i preuzimamo brigu o Saab-u.
Javljamo šta je bilo. Šta reći.
Tako se bori za posao i mušteriju.
Namerno nisam pisao imena servisa, iako mislim da znate o kome se radi.
Kad bude gotov auto i pojedinosti.
Pozz

Međutim, situacija koja je usledila kad tražiš pomoć zaslužila je da se pomene.
Naime auto mi je stao u sredu uveče oko 21h. Na moj poziv "servisu" kad, šta i kako dobio sam sve neodređene odgovore o kvaru (možda su se uplašili da mogu sam da otklonim kvar) pa čak i o vremenu primanja auta u servis - možda ponedeljak, znači pomozi Bože (koliko li ima to Saab-ova na servisu).

Ok.
Okrenem ujutru momke iz servisa (pošto nisam imao mob uveče) koji mi je pre radio servis i priča je sledća:
Stao mi je auto tu i tu, imam užasnu gužvu na poslu i ne znam šta da radim.
Odgovor: Iako imamo neki auto na servisu, ništa vi ne brinite, mi ćemo se za sve pobrinuti, dolazimo po ključ i saobraćajnu, organizujemosa AMS šlep (jer je najjeftiniji) i preuzimamo brigu o Saab-u.
Javljamo šta je bilo. Šta reći.

Tako se bori za posao i mušteriju.
Namerno nisam pisao imena servisa, iako mislim da znate o kome se radi.
Kad bude gotov auto i pojedinosti.
Pozz
Comment