Nesto novo kod 007
Collapse
X
-
Nesto novo kod 007
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. RadovicTags: None
-
-
-
Evo ovako chicha,prvi utisci...Puno trosi na leru 0.7l,drugo 7ebem te u te tablice,mogao si bar neke lepse da stavis,ili nesto tipa 70007 e ne ono
super izgleda,videcemo je i na delu uskoro,nadam se...Poz i sto kazu spameri,da te dugo sluzi
Comment
-
-
-
Hvala svima
mislim sta reci videcete istu i uzivoKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
ChiCha radi, sinovac, a u auto .... pa mislim da je lakse bilo uci u maserati na sajmu nego sto ce biti u ovaj sa slika
video sam kako si cepao onoj jadnog puntaKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
sta je bilo ono belo sto je skripalo na sajmu???Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
Ahaaa,nije belo nego ebemliga koja je ono boja ali bilo je extra vozikati onako nesto
Pa necu ja tako tvoju zafiru,ipak je ona dizel njoj samo povucem rucnu pa nek vrti u mestu
Salim se ja naravno nisi valjda stvarno mislio da mi je das da se vozikam dok vi imate skup!?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
sa tobom covek mora sve da precizira, bolje nego posle da mi places, da sam ti obecaoKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
Comment