Auto je bio u garazi jer sam je tek danas registrovao. Motor je 19 cdti 120 hp ILI 88 kW.
Prvi utisci su da je auto SUPER
a kad prodje turbo rupa
pokazivac temp nema? zvao i pitao, kazu tako ce od sada da bude i ja sam se pitao isto kako cu da znam kada je postigao radnu temp?
Sve u svemu tek sam presao 50km.
Vise slika i utisaka kasnije, ali videcete je i licno
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
E pa cestitke i sa moje strane. Da znas da sam se uplasio u jednom trenutku da ces da predjes na drugu marku. Veruj mi da si izabrao najbolji moguci auto koji tebi odgovara. I zavidim ti, to jest vise moja buduca nego ja!!!!! Pa kada prdje garancija, onda chipovanje!!!!
@Milan, to sto si vozio reli po Avali je sluzbene prirode, a ovaj comon rail ces da dobijes da probas tek posle predjenih 1000 km.
Sto se tice nedostatka pokazivaca temperature, to je globalna politika GM-a da se izbacuje pokazivac. Jer kada se auto nakaci na TAC normalno se vidi taj parametar, ali kazu da je problem jer postoje serije gde se ventilatr pali na 102 C pa je to pravilo mnogo problema ili ti zalbi korisnika.
Ovo citiram jednog od ovlascenih servisera.
Postoji lampica da je tem u crvenom i to je sve.
@ Eon, ja sam razmisljao i pre da se bacim na chipovanje, ali cu sacekati ipak i ispostovati garanciju.
Da li postoji nacin da se ugradi pokazivac temerature? pa mislim sta je to sto je nemoguce, samo je pitanje kako i koliki je to sex.
Za sada osim ugradjenog kasko osiguranja i eventulano onog ometaca radara sto 206 donosi, ne verujem da cu investirati, jer sam malo i mnogo se istrosio.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment