Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
chestitke za ladju
siguran sam da ce te sluziti odlicno!
temperatura se moze videti samo na vozilima sa CID displayom, a i bolje tako da nemas nego kao na VW da se automatski zalepi na 90 stepeni i samo stoji tako
btw... za tebe... 160ks/380Nm obd programiranje
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
1. Cestitam, sve sam rekao jos dok si trazio auto tako da necu sad da se ponavljam.
2. Da dolijem ulje na vatru, jel oznaka motora Z19DT ili Z19DTJ
Sto se temp tice, moze da se iscita u nekom test modu cak mislim na svim modelima koji imaju bord(mada me ne drzi za rec) ali to ce Ljuba da potvrdi kad dodje.
svaka cast na kupovini, a sada nekoliko pitanja u vezi procesa kupovine i tvoje potrosacke odluke (razmatrao sam kupovinu zafire oko sajma ali sam odustao izmedju ostalog i zbog nekoliko stvari koje cu te pitati):
1. da li si narucivao auto iz proizvodnje ili uzeo sa lagera (madjarska)? koji si nivo opreme uzeo?
2. da li imas zadnje podizace - po spiskovima opreme ne dolaze ni u jednom paketu nego se doplacuju 300e?
3. da li ima ESP - koliko se secam isao je kao doplata za 600e ili sa nekim najjacim motorom? ovo i zadnji podizaci bi morali biti standard na autu ove klase?
4. da li si razmatrao i sto nisi uzeo OPC styling opciju - za nekih 900e dobijes fantastican look - ja sam trazio u autoprometu da mi konkretno kazu sta se dobija u tom setu i nisu znali da mi kazu?
5. da li si uzeo fabricki alarm - to je meni bila najpametnija stvar koju sam narucio kao opciju - senzori su integrisani u plastike iznad vozaca i nema nikakvog naknadnog budzenja, a kosta samo 200e?
generalno kako si presao sa auta u fullu fullova na ipak nesto nizi nivo opreme (ovde je bitan i kvalitet sedista - ja sam samo zbog toga vectru uzimao sa visim paketom da bi dobio plish koji sam onda narucio u bez-zutoj) boji. zafira na sajmu je imala stvarno jadan kvalitet materijala i to me je osim navedenog jako odvratilo. zasto nisi isao na vectru c gts ili karavan 2004 koja bi dosla sa daleko jacom opremom - za nekih 12-13k? jeste novo novo ali ipak ti odrzavanje nije bauk da to bude presudno. ja sam razmisljao zafiri kada sam video treci red sedista i kako se koristi, ali kada sam sedeo na zadnjoj klupi i pokusao da sednem u treci red, shvatio sam da je vectra ipak limuzina i klasu iznad zafire. ipak deca sede pozadi, a vectrina zadnja klupa je majka za zafirinu. posle realno razmisljam kada ce mi trebati treci red - koji je to broj situacija godisnje, a zena me odma napala da nikad ne bi sela u onaj treci red, a ne daj boze dete.
nemoj ovo pogresno da shvatis, video sam sebe u zafiri, dugo razmisljao o kupovini i na kraju odustao, a lozim se na nju od kada je izasla prva. razmatrao si mondea zbog cene, sto nisi isao na vectru (ne znam napamet, ali bi trebalo da je 2k skuplja na istom nivou opreme i motora od zafire)? jel to bio razlog?
@ scarab26, odgovor ti saljem cim se domognem malo vremena, jer tvoje pitanje iziskuje analizu.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment