Evo sad sam video na MTM sajtu da taj kit za budzenje kosta skoro 2000 evra.Brate ne verujem da si dao toliko.Pa jel moglo nesto jeftinije da se nadje.I jos me nesto interesuje,vec sam pitao ali nisam dobio odgovor
Kako funkcionise taj tunirani auto sa plinom.Ide li neko posebno budzenje plina ili ne mora.Koliko trosi u odnosu na ranije dok je bio u fabrickom stanju i oseti li se mnogo razlika sa chipom.Mislim vredi li tih para....Kakva je potrosnja u odnosu na alfu ili lanciu....
Uhh, mnogo bi bilo da je toliko. Od MTM-a sam nabavio samo chip, koji je koštao dosta manje, tako da sve što je urađeno na autu, košta upola cene koju si naveo.
Plin podnosi skroz normalno. Mala je ovo snaga i pritisak turba da bi bilo nekih problema i uređaj je standardni za turbo motore. Razlika u odnosu na fabričku snagu je oko 50-60KS, tako da se oseti i vredi svaku paru. Osetno manje troši od Alfe i 2-3l manje od Lancie.
a ja moram da se umeshan je je lancia prozvana heheheh
samo da se to pitanje o potroshnji ostavi otvoreno za editovanje jer je moguce da su se brige oko portoshnji kappe sredile jednom za svagda...
Pa kako to odjednom da ode na dijetu....Sta si joj radio...mislim lanci
A koliko je to mernih jedinica....ako uzmemo da nam jedinica mere bude litar
Malo znaci kada kazes da trosi litar vise od golfa za koga znamo da trosi osetno manje od alfe...koja inace ima najskuplji far ...
Jedna od najboljih cetvorki u gradu 100%! Uzivo izgleda jos bezobraznije.
Kazi mi Ivane gde si tamnio stakla? Jesi li zadovoljan kako je odradjeno i jel nema nigde ni mikron vazduha?
Comment