Shta bre extra? Auto je bruka! Najvishe me je iznenadila finalna obrada (za 10-ku) i uklapanje elemenata, u vozhnji nema ni jednog shuma u unutrashnjosti.
Shto se tiche ubrzanja i medjuubrzanja; josh veca bruka (mnogi su bili na test vozhnji - mogu posvedochiti)
Jedina izmena (subjektivno) bi bilo malo tvrdje ogibljenje (opruge & amortizeri) zbog lepsheg "upijanja" odlichnog ubrzanja.
Sve u svemu kao shto je Ivan rekao; Lancia nije zhalila novac kad je pravila ovaj automobil.
one nemce (dva BMW-a i jedan Passat) sto ih je Ivan oprao sinoc na pancevackom putu...zajedno sa Unom Turbo...koji je za malo otiso na krov pri brzini...lepoj brzini!!!
Nemam sta da kazem...verovatno jedan od najpozeljnijh Talijana...
Nema sta, definitivno najbolja dokazana reklama za LPG. Brzo a jeftino.
Ne zaboravite glavnu trku sa ALFOM 164 V6.
Kolika nam je bila prosecna potrosnja onakve mesovite voznje
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ivane, kolika je potrosnja 2.0 20v non turbo motora? I kako se on pokazao u exploataciji? Uopste mozes li da izneses svoje dosadasnje iskustvo sa autom, servisi, delovi, pouzdanost... Sta si menjao do sada i koliko te izaslo... Kakvu usisnu granu ima 2.0 ne turbo motor i kako prihvataju plin?
Da ti ja pomognem ako moze,isti takav sam imao u marei weekend 5klipa lepo prede,silmo ide,preso sa njim oko 5000km za 6 meseci,potorsnja grad od minimum 11 do 13 otvoreno oko 7l,e sad u to vreme nije bio plin aktuelan pa i neznam nista o plinu ali o motoru sve najbolje,iz te kratke eksploatacije
Comment