Originally posted by alt+64
lancia k 20v Turbo by lanee
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
-
-
najzad je majstor pocheo da radi ivanovu/ moju lanciu
mrtav sam umoran slike shaljem sutra
u napred izvienje dial up korisnicima jer slika ima bash bash dostaPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
ja imam samo jedno da kazem: NO COMENT...
uzdam se u majstora koji tvrdi da ce bidne ki nov a za sada je
neka lepa rech podrshke da ce sve da isadne OK bi prijala jer kad smo ga naterali na kanal nije mi bilo dobro i nisam vishe razmishaljao lakocemo, nego KAKO CEMO i DA LI CEMO
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
ufff sad sam se malo iskulirao, i nagledao drugih odvaljenih vozila koja su kasnije ispeglani exxxtra, pa mi je malo lakshe
a i danas je trebao da izleti motor napolje pa da se pegla limchina
ali nisam josh otishao do majstora da vidim jel "lepshi sada"
a i ostala mi je cela sirena kao shto se vidi na poslednjij slici tako da nije sve unishtenoPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
Ma Lanee nemoj da se brineš
ako ti je to neki kršteni majstor biće sve to ok
ko nije znao neće ni provaliti šta je rađeno
samo da se to dobro ofarba na kraju da se tu ne zezne i bez brige
I kaži tom tvom limaru da ne stavlja one alu felne ispod auta greota izmislili su klocne pa onda lepo neki panj ili tako nešto'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Comment
-
-
Tek sad vidim gdje metnuo felnuInaće auto je kolko vidim dosta propao od stajanja.Al dobro..jer ionako svaki dio koji je propao ide dolje s auta..nadam se da će uspjeti dovesti geometriju ovjesa kolko tolko u red jer budimo realni..ovo nije slab udarac bio
Prednji lijevi kotač je skoro pa otkinut
Al znam da češ bit presretan kad se auto zakotrlja
Comment
-
-
hehee
pa koristio je klocne samo je sklonio tochak ispod auta da mu ne smeta
a shto se tiche tochka gde je bio najveci udarac njemu se samo iskrivila viljushka (shto se i vidi na jednoj slici) ali idalje radi/okrece se volanom (malo cheshe guma ali boze moj jer je tochak pomeren unazad malo)
tako da udar jest bio jak, ali nije toliko unakazio trap, nije tochak otkinut ili izvaljen na stranu
on stoji "savrsheno" pravo
samo je malo uvuchen/ pomeren ka vozachu
a limar je extra majstor ali ima da se nachekam
no kvalitet se trazi tako da vreme nije problemPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
Veliki radovi danas obavljenji uspeshno
iz chuknute kappe izvadjen je motor
tako da ostaje limchuga i farbaraj i motor nazad.
Za sada toliko....
slike su sa mobilnog ali cu ih poslati chim ih prebacim (crkle baterije na aparatu bash tamo GRRR)Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
Comment