Hvala. Po meni i nije velika potrosnja, ali da sacekamo ivana za informacije iz prve ruke... Pozdrav!
lancia k 20v Turbo by lanee
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ivane, kolika je potrosnja 2.0 20v non turbo motora? I kako se on pokazao u exploataciji? Uopste mozes li da izneses svoje dosadasnje iskustvo sa autom, servisi, delovi, pouzdanost... Sta si menjao do sada i koliko te izaslo... Kakvu usisnu granu ima 2.0 ne turbo motor i kako prihvataju plin?
grad 12-16l u Beogradu, pa otuda i velike oscilacije.
otvoreno 11-15l, sa brzinom koja je retko ispod 160km/h
Motor 2.0 20v bez intervencija prelazi oko 500.000 km.
Skup je "prvi servis" (ja to obavezno odradim na svakom autu) sa zamenom kaisheva i shpanera (oko 400-500E), ali u odnosu na automobile iz klase je DZABE!!!
Pored toga ni na jednom od mojih kappa nije radjeno nishta od intervencija na trapu, motoru....
Motor 2.0 20v do 1999 ima alu usisnu granu i bez problema radi sa Lambda kontrolnim sistemima (oko 600E)
Od 1999. je plastichna grana i tu je obavezno sekvencijalno ubrizgavanje (oko 1450E)
Jednu kappu cu sigurno zadrzati do kraja zivota, makar chisto kao kolekcionarski primerak.
NAJBOLJI AUTO ZA TE PARE. KO SE JEDNOM PROVOZA U KAPPI TESKO SE ODVAJA OD NJE!!!
Comment
-
-
kappa je extra, moj drugar ima coope 2.0 20v , CUDOOJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Dugo nisam stavljao slichice, pa evo nekih novosti.
Kappa je dobila novi chip josh na letovanju u grchkoj, novi izduv (ako se tako moze reci, ostao samo zadnji lonac SuperSprint), K&N filter,novi FAST za 250kW, i da, stavio sam BOOSTa u auto!
Evo nekih slichica:
Comment
-
-
Mnogo lepo... Nego, kad cesh da stanesh na taj dyno pa da vidimo josh neku sliku...
Comment
-
-
-
Niceeeee...
BTW. Nedavno sam ishao u posetu shveci koja zhivi u tvom susedstvu na Karaburmi (M. Gregora) i provozao sam se pored AC Rasic i ugledao Lanciu parkiranu ispred.
Izgleda prelepo "uzhivo"...
Pozz
Comment
-
-
ada12
Originally posted by IvanTJedino shto je sigurno je 164/310.
ada12: ivaneeeeeeeee gde su kocnice kod meneeeeeeeeeee???
IvanT: pa na tvojoj strani nema!!!!
ada12: Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by 206Cekaj, cekaj, jel' to ona Lancia sto ne moze vise od 230 na Obrenovackom?
Istrenirao sam je sad do 235.
Comment
-
Comment