To sada vise nije bitno. Dosta je vremena proslo, pa kada nisam pisao ranije o tome, ne bih nisada. Niko nije povredjen u udesu i to je najbitnije. Lima za aute ce biti.
@ Nikola
UFff veru mi ja sam neko ko je ko klinac sklapao kompove a ne kola, jebiga takvo bilo vreme , tako da sam se ja poprilicno ufrcio kad sam je uzeo, jeza je bash bash bash blag izraz
a moramo da je vratimo u predjashnje stanje i imamo sve, glupo je reci da nam neshto fali kad imamo celog stranca KOJIM SAM SE DOVEZAO DO MAJSTORA !!!!!, ali ipak fali intercooler. No moramo negde da ga nadjemo a da ne bude papreno skup jer inace jeste
@BRABUS
Igrala se deca
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
To sada vise nije bitno. Dosta je vremena proslo, pa kada nisam pisao ranije o tome, ne bih nisada. Niko nije povredjen u udesu i to je najbitnije. Lima za aute ce biti.
@ IvanT...
Moze li SAAB-ov IC ???
Mozda nije BOLT ON ali uz mozda male prepravke ... a i nebi bio skup... To znam!!!
nego jel zna neko, a sigurno postoji, neka domaca radenost za IC ili neka strana maloserijska proizvodnja a da ima konkurentniju cenu od originalne
hhehehe po svim zakonima ekonomije to nema smisla da mala serija bude jeftinija ali svakodnevno smo svedoci toga u srbiji na mnogo raznih polja, pa reko da vidim ima li neshto slicno i za IC
@TAZZZBOY
kako mozemo da proverimo da li ima shanse da se budzi saab-ov IC
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
ajde d`pitash ljude shta pasuje ili shta moze da se ubuzi od saabovih IC na lanciju, ipak ti si ovde duze i vishe ih poznajesh
nije mene sramota da pitam ali pravo da ti kazem ne znam ni shta da trazim jer se ja secam lancinog IC iz dva dela a ubedjen sam da ne treba da izgleda tako heheh
hvaaalaaaaaa shto me trpish, o veliki vodjo kroz svet Lancia (to IvanT)
poshto je idalje potraga za IC za lanciu, a postoje neke ponude od drugih automobila, da li neko moze da kaze koje su fabrichke dimenzije Lancinog intecoolera pa da vidim da li mozda pasuju sa Fiat Coupe 16v turbo ili 20v turbo, sa nekoga mora da pasuje
shta mislite o ovome, dupli izduv trenutno ima samo jedan i to levi, meni se dopada ali je idalje u domenu mashtanja i mog umeca u photoshopu,a ne stvarnog izgleda jer je idalje kod majstora
p.s. majstor dao prognozu da ce biti gotova i da ce se voziti u 2006 godini
Comment