Da i uopste ne zalim pare koje sam dao a mogao sam da prodjem jeftinije
dexony
Collapse
X
-
Druze, dok ne odes na valjke i ne dokazes da si sa granom i KN-om dobio 15ks, ne verujem!
Sa svim modifikacijama sto si radio na autu 15ks je ok.
Grana u kombinaciji sa hladnim usisom na Vti-u daje 18ks...ali ta grana kosta mnooogooo para
Dakle, samo dokumentovano povecanje snage priznajemPower of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by V-TecDobio je sigurno i vise Nm sto je potrebnije!
Na kraju krajeva, kad si tolki expert, uzmi kalkulator u ruke, pa izračunaj sam nm.
Comment
-
-
Ljudi manite kalkulatore digitrone metre i kojekakve spreve za merenje. Ja vam sve ovo pisem i pricam iz svog iskustva uostalom zakacite se na super sprint i skinite podatke za 1.6 VTI pa cete videti koliko se snage dobija samo postavljanjem zadnjeg protocnog lonca plus plus plus pa onda dobijete snagu. A i ako ste malo bolje procitali Rekao sam da sam dobio OKO 15ks Dali je manje ili vise neznam jer stvarno nisam bio na merenju pre postavljanja svega toga ali ono sto znam je da je moj COUPE non stop na 7000rpma i nevozim plin tako da znam tacno u svakom trenutku kako mi auto ide i koliko trosi. Veceras donosim na Banjicu SUPERSPRINT katalog da potvrdim moju pricu. Svako moze da stavi svasta na auto i da prica da ima toliko i toliko kszbog ovog ili onog ali ja sve sto radim na autu radim da bi bio bolji i brzi a ne da bi izgledao ili se bolje cuo. Ako nadjem lonac ili sistem da mi se auto NECUJE a da dobijem jos koju KS od gore prvi cu da je ugradim verujte miCIVIC COUPE
Comment
-
-
http://www.supersprint.com/a_prodotti.a ... o=honciv20
To je za Vedranov motor, necu nista komentarisati, sve pise tamo.
Comment
-
-
[quote=Bane?]Originally posted by "V-Tec":2zhkvcybDobio je sigurno i vise Nm sto je potrebnije!
Na kraju krajeva, kad si tolki expert, uzmi kalkulator u ruke, pa izračunaj sam nm.[/quote:2zhkvcyb]
IZVINI ako sam te uvredio ovom recenicom!Obrisacu ako zelis!
Ja sebe nesmatram nikakvim expertom za to!!!Hteo sam samo da kazem da koliko je god decko dobio konja(a dobio ih je koliko toliko sigurno!) sigurno mu je auto agilniji i brzi!!!shuto-expressway.com
Comment
-
-
Kada sam se raspitivao o diznama nisam uspeo da nadjem ni jedan podatak tako da sam kroz razgovor sa Mugenom dosao do tih podataka s tim sto on tvrdi i da njegov CRX nosi seriski 190 medjutim nisam poverovao i kroz jos neke casopise koje bas sada ne mogu da nadjem nasao sam te podatke. Izvinjavam se ako nisam u pravu . Dali onda znas pravi podatak za dizne od VTIa 98 god koje ja sada nosim?CIVIC COUPE
Comment
-
-
240 za to sam 100% siguran, nema sta da se izvinjavassvi trazimo raznorazne izvore podataka....http://www.accordinglydone.com/data/injectors.php
evo ti link, samo nemoj ni njih da uzmes kao 100% sigurne, ali priblizno to bi trebalo biti to
kad nadjem postavicu link za kalkulator za razlicite dizne/snagu....190 je malo za bilo kakav ozbiljniji motor(mugenov), pogotovu sto se dizne uvek malo predimenzioniraju
Comment
-
Comment