A zasto su onda napravili XENON? Zut nije sigurno
dexony
Collapse
X
-
Pa Xenon svetla su žućkasta (da se razumemo, ne mislim na žutu boju, nego na "belo" svetlo koje vuče na žuto), naravno ima i onih plavkastih (po meni su oni ili sumnjivog kvaliteta ili neki aftermarket s namerom napravljen da bude plav-kast), ali činjenica je da žućkasto svetlo bolje osvetljava, to nema veze sa automobilima i ksenonima, to je prosto činjenica.
Comment
-
-
Uzmi maglu za primer.
Plava
bela
zutawww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
nije zabranjeno tj stopirao sam iz bga za kg i kroz maglu je lik koristio bas zuta svetla koja je zaboravio da iskljuci kada smo izasli iz magle ..pandur ga zaustavi i naplati koliko sesecam 1500din i rekao je da moze da koristi svetla ali MORA da se gase cim izadje iz magle..
a i ti i ovako volis stajling tako da podji od toga kada odlucujes sta ces.
Comment
-
-
ja se slazem sa banetom jer sam imao primer na yugu kad sam stavio bela...losije se videlo i dosta....ko ne veruje nek proba...naravno u uslovima koje je bane opisao magla, sneg, kisha....
i jos jedna stavka koju sam primetio to je da se bela svetlost gubi na svetlosti bandera....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Comment
-
-
Jeste hebes svetla, ali ja cim sam stavio maglenke (one moje) kada sam krenuo na more ispred Nove Varosi me starovala murija i mandatna na licu mesta je bila 3000din. i sta cu ja izvadim ..E. nisam se URCIO sa maglenkama vec ono kao lakse mi da oborim svetla i maglenke nego da prebacujem na duga svaki cas.
Comment
-
-
Comment