Ne znam Marko, po mom mišljenju bila bi ludost prodavati ga nakon što si uložio toliko vremena, novca i živaca.
Sećam se kada sam došao na forum u Decembru, pratio sam tvoj topik sa koliko si entuzijazma sređivao tog CRX-a a sada vidim da si se već malo umorio, najblaže rečeno, posle svih nevolja koje su te u međuvremenu snašle.
Na tvom mestu ja bih definitivno sad već išao do kraja pa kud puklo, jer kao što si i sam rekao, sve što je moglo da se pokvari pokvarilo se i ti si to zamenio tako da mislim da više nema šta da ti se desi.
vec sam pominjao da me je izasao do sada preko 5500evra.. tj platio sam ga 2150 a sa popravkama i placanjem majstora je izasao na ovu cifru od oko 5.5k..
istina je da sam se malo umorio. ogromna ljubav prema ovom autu postoji. toliko sam cekao da ga kupim, i u pocetku ni jedan kvar me nije obeshrabrio vec sam sredjivao i cekao dan kada cu se voziti bez problema ali,,valjda ce uskoro doci posle skoro 2 god
putovao sam sa drustvom u njemu, pevao sat ipo na putu kg-bg, kupio stopere usput i bio srecan sto i ja nekome konacno mogu da pomognem (stopirao sam 5 godina na relaciji kg-bg) hebao u njemu .. i bilo bi mi mnoogo tesko da ga se oslobodim a mislim da ne bih preziveo kada bi me buduci vlasnik sreo negde i zahvalio mi se jer je prezadovoljan sa autom
pogledajmo to sa vedrije strane.. da nije bilo mene, sigurno bi do sada zavrsio na otpadu a ovako je jos jedna crx, koja je ipak retka kao automobil, u zivotu!
p.s. idemo do kraja!
zaboravio sam da se pohvalim, sad me zemunci podsetili.. kupio sam volan tj izvrsio sam neku kompezaciju sa hondaholic-om
u pozadini se vidi podignuta hauba i rascupane zice by mugen koji je pokusavao da upali auto kod TRIO drivera u dvoristu.. a za to vreme, kum dodje i kaze mi da su mi ugradili volan koji mi je bio u gepeku
a, znaci ti si drugi optuzeni hvala, vlala
insane: bluecrx je otvorio teme o enterijeru i extrieru u delu za crx tj honda modeli pa crx pa pod tema, ima sta hoces a po najvise kicerice
hvala u svakom slucaju
preuzeo sam auto od mugena. verovali ili ne, moja pumpa za gorivo radi pa nije trebala da se menja ne znam kako..
kaze mugen da je problem ipak bio u instalaciji. trebalo je da se instalacija zameni za vikend ali su mi baas potrebna kola preko vikenda pa ce biti gotova sledeci vikend ja se nadam.
vracen i fabricki komp PM7 tako da mi je sada auto bas stock!
Čekaj, ako je pumpa OK, a problem je u instalacijama koje, kako kažeš nisi menjao jer ti auto treba za vikend, nije ti frka da ćeš opet stati negde. Praktično nisi ništa promenio od Novog Sada.
U stvari jesi komp...
Hrabar si ti čovek.
Čekaj, ako je pumpa OK, a problem je u instalacijama koje, kako kažeš nisi menjao jer ti auto treba za vikend, nije ti frka da ćeš opet stati negde. Praktično nisi ništa promenio od Novog Sada.
U stvari jesi komp...
Hrabar si ti čovek.
izgleda da je jedan od glavnih kvarova bio prekid sa strujom i prekid sa kompom. majstor mi je potvrdio da ce sve biti ok i da slobodno mogu da vozim a ako ne bude, tu je Zivko pa se ne brinem
Comment