preuzeo je mugen delove. nasao sam pumpu za gorivo za 30evra sto je super tj neki je prodaju za 50evra polovnu. nadam se da ce auto biti gotov do kraja nedelje i da sam koonacno resio probleme..
Sada da vidimo hoce li hteti bolje da vuce sa drugom pumpom...
mozda na kraju ispadnem srecan sto mi se ovo desava s obzirom na konstataciju da je pumpa oduvek bila problem
TRIO- ispada da je tako..bar nekako da dam doprinos HCS
Mislim da greshite. Decko je suvise para ulozio da bih ga sada nekome dao-prodao. To je ono najgore sto moze da se desi, sredjujes auto i bukvalno ga sredis do kraja i onda kao popizdis i prodas ga. I taj sledeci vlasnik se navoza 100k km sa osmehom na licu.
posle svega ovoga ja je nebi prodao da je jeb...em
ili da nadjemo motor nov i da spakujemo...
ili da je bacimo u dunav....
salim se...
zameni pumpu i radice
jedno po jedno i polako... imas dream car... ulozio si u njega dosta... zajebo si se jednom i nemoj odma da pokleknes.... ne slusaj vise druge zajedno kao ni mene...
@ honda
izvini, mozda je OFF, iz licnog iskustva govorim. a Markicev auto treba da proguta jos dosta para da bi bio kako valja. mislim da je jos uvek sve uz pomoc stapa i kanapa. mozda sam i ja sujeveran, ali mislim da postoje prokleti automobili. mene je moj j*bao tri godine, ulozio MNOGO para u njega i nikad nije bio kako valja. malo,malo pa mu nesto fali. prodao sam ga i decko ga je polupao treci dan. da ne gresim dusu, navozao sam se ja ljudski sa njim ali zbog gluposti nikad nisam mogao da uradim ono sto sam hteo jer su mi raspoloziva sredstva uvek odlazila na popravljanje nekih gluposti. te me cukne neko na parkingu, farbaj krilo, te lupim kuce, farbaj branik, menjaj hladnjak, far sabljicu, pa onda se iznerviram i lupim rukon o soferku, ona najstrasnije pukne i tako dalje a za te pare sto sam ga popravljao sam mogao sa kupim sve sto mu je falilo da bude (u pravom smislu reci) perverzija. jos jednom, ako je OFF sorry
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Mislim da greshite. Decko je suvise para ulozio da bih ga sada nekome dao-prodao. To je ono najgore sto moze da se desi, sredjujes auto i bukvalno ga sredis do kraja i onda kao popizdis i prodas ga. I taj sledeci vlasnik se navoza 100k km sa osmehom na licu.
upravo tako! kao da sam ja ovo pisao!
hondaholic, kao sto sam govorio drugim majstorima, pitam i tebe ovde javno STA ne valja na mom autu? kad god sam dobio odgovor od nekog majstora da nesto ne valja, sve sam zamenio!
odradjen je CEO trap, kupljene i proverene sve 4 felne i gume, na skoljci su bili losi pragovi i rubovi-isti zamenjeni tj sajtne, podsajtne i tuneli, rubovi i podrubovi, ..motor je upravo imao generalnu i razradjen je tj sada je na redu da se dotegne glava. sva elektrika radi, sva stakla ispravna..sada kada se zameni instalacija i pumpa, to bi trebalo da bude to.
sto se spoljasnjosti tice, na oko daleko da je savrsen, mada mene nikada nije zanimao sminkeraj i da se auto sija vec me je zanimala mehanicka ispravnost.
ljudi, ovo nije off vec pomoc meni da donesem ispravnu odluku tj ova diskusija je za mene vazna
Comment