kasno zverko na forum stize.
URquattro!
Collapse
X
-
Originally posted by zverko View PostKoNJ je zvao zverka?
Elem, nije bre to auto za tebe. reko ti ja jos onda kad si ga uzeo prvi put a sto si onakav S2 menjao za ovaj sto je sastavljan iz tri komada to ti nikad necu oprostiti.
Ja bih pod njim lezao svaki dan, ceo dan !
Sta je sklapano od 3 auta? To mozda onaj GSI turbo sto sam imao, UR ne
Comment
-
-
-
Originally posted by zverko View Postnije mi jasno sta moze da crkne i zasto bi ga ostavio na putu.
toliko ga jadan mrzi da se njime hvali u autobild-u. pitaj ga oce da se menja za korolu TS koja se ne kvariDa su njega pitali sta misli o kolima i da su to napisali, to bi izaslo sutra u svim novinama.
Sta se pokvarilo, evo ovako redom cega se setih: diferencijal, kociono crevo, servo pumpa, dihtung glave, dva puta crevo za vodu i to naravno ono kojem ne mozes da pridjes dok ne skines pola auta, razvodnik...
Ovo su kvarovi zbog kojih je ostao na putu, a cekaj sada da pocnem sa listom onako usputnih kvarovaMFTS senzor, lambda sonda, turbina, wastegate, N75 ventil, oba lonca se raspala, hladnjak vode, pumpa za gorivo, kablovi poceli da probijaju, freon curi na kompresoru, hladnjak klime...
Ma milina jedna od autaLast edited by shone190; 06.12.2013, 23:26.
Comment
-
-
Shone,evo ti jedne slicice od jednog URa koji je dosao iz svicarlenda na sredjivanje,ne razumem se mnogo u originalnost delova od URa,ali znam da je agregat i menjac izvadjen iz skoljke radi sredjivanja iste i i ujedno se farbaju neki delovi motora.
ujedno sam imao priliku da sednem u lambordzinija,prava kotarica...hehe
Comment
-
-
Zar mislis da necu
Kada auto proradi kako treba, nadam se za jedno pola godine, na farbanje idu prednji i zadnji branik, hauba i spojler na gepeku. Ovako nema poente da bilo sta farbam kada se stalno nesto cacka oko auta.
Comment
-
Comment