Mudrost iz Japana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Pa ako nemate fabricki onda je prosto, nema nikakve mudrosti mozes da prikljucis sta hoces.

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Evo posle sto godina da osvezim malo temu. Bio danas na redovnom servisu 20k km, znaci menjano ulje i svi filteri, a za filter klime(posto ga dosad nisu menjali, zamena na 20k) me odvalise od zivota ovi u Profilu,znaci nesto preko 4 soma dinara. E jedva cekam da mi prodje garancija samo zbog ovakvih bezobrazluka, uslugu mi nisu naplatili nista posebno 900 dinara za celokupan servis, to je ok, ja naplacujem vise moje usluge, ali sto su bezobrazni za potrosni materijal bruka. Pa ima da se kupi za duplo manje para i promenim ga sam za 5 minuta.
      Sto se tice celokupne usluge nemam zamerki, zakazao za 09:00, sve bilo gotovo za pola sata, prekontrolisali trap, sve sijalice, samo da su razumniji sa cenama delova, imali bi posla mnogo vise, ljudi bi ih mnogo posecivali posle istek agarncije ovako . Istina oni dok poprave nekog matorog zavrse 3-4 servisa kao meni uzmu pare i njima milina

Comment

• bakara
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2005
        • 977
        • nBGd

A sta sam ti ja rekao kad si ih ti hvalio da su jeftini...?

Ne znam da li je postojala mogucnost da sam kupis filter a da ti ga oni zamene, ili (jos bolje) da zamenis sam.

Ja sam pitao za filter goriva, kod njih je bio skoro 5000dinara a u svakoj radnji je maksimum 900 dinara...pa ti sad vidi.

Daj taj racun da vidimo sta su ti jos naplatili, posto filteri, ulja...?
        pozdrav

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

ma znam da nisu jeftini, ja kad sam to pricao bilo je u kontekstu ostalih brendova i odrzavanja, sutra kad dodjem u firmu cu da napisem sve koliko je sta.

Za menjanje sam nema sanse dok je u garanciji, posto da bi mi priznali garanciju moraju oni da odrade servis(ili neki drugi ovlasceni servis), ma nema veze znas kako se kaze nicija ne gori doveka, proci ce to, racunao sam ja to sve nije problem, nego moram da se mali izjadam , mislim sta mi je problem da sam zamenim, pa jos pre 10 god sam skidao menjac sa golfa i kadeta i menja lamelu na parkingu, sta mi je da promenim filter.

Comment

• bakara
            CBC Senator XXL
            • 29.01.2005
            • 977
            • nBGd

Originally posted by JNC

Za menjanje sam nema sanse dok je u garanciji, posto da bi mi priznali garanciju moraju oni da odrade servis(ili neki drugi ovlasceni servis)
            Ma sledeci put ti samo to zameni, ako budu pravili frku reci da se bio zapusio i da si morao da ga promenis...nisi imao vremena da zakazujes.

Mislim, sta bi bilo da je crkla sijalica i to moraju oni da zamene?
            pozdrav

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

ma znam, ali ovo se pise u knjigu kao obavezan servis, iako mozda i moze tako trebalo bi to ispitati, kako se ponasaju ako odradis sam nesto, dal cimaju i nesto zakeraju.

Comment

• Goranp
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2006
                • 436
                • Banja Luka

?ovjek predstavi svoje auto a vi odoste u teški off-topik sa amer?kim, australijskim, evropskim modelima....

Nego auto je prejak, i znam da je to moj slede?i auto - sigurno

Nego koliko joj je potrošnja goriva?
                Banjaluka Blog
                http://gradbanjaluka.blogspot.com
                Tattoo Picture
                http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• JNC
                  CBC Senator XXL
                  • 19.12.2006
                  • 1332
                  • Beograd

Pa preko 9l, mi nije nikad trosila za svih ovih 20k km, istina moja voznja po gradu nije stani kreni, kao sto moze da bude u BG, tako da imam ok potrosnju, da moram da idem preko sajma na posao ili tako neku pravac gde su stalno guzve verovatno bi bilo vise. Ovih 9l vazi sa upaljenom klimom.

Comment

• RedboX
                    CBC Senator XXL
                    • 28.11.2006
                    • 1537
                    • Novi Beograd

Moj ti je predlog da se ne zezas sa garancijom i profilom jer ti lako mogu skinuti garanciju pa ako se desi nesto gore nedaj boze sam si se usosio.
                    a da deru deru, mada kad sam ja pitao da donesem svoje ulje nisu pravili problem.
                    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• JNC
                      CBC Senator XXL
                      • 19.12.2006
                      • 1332
                      • Beograd

ma naravno da necu da se cimam oko toga, imam jos 1.5 god. garancije, a posle cu naravno sam kupim filtere i zamenim, jedino ulje odem negde, posto od kad sam se preselio nemam garazu pa bas i nemam gde da zamenim inace je prosto 10min posla.

Comment

• bakara
                        CBC Senator XXL
                        • 29.01.2005
                        • 977
                        • nBGd

Nemoras ni da menjas sam (i da se prljas) ima gomila servisa koji to odrade za 300-400 dinara...

Evo ja sam danas zamenio sijalicu u servisu, kostalo 60 dinara...
                        pozdrav

Comment

• JNC
                          CBC Senator XXL
                          • 19.12.2006
                          • 1332
                          • Beograd

U pravu si bakara, kupim delove ili sta mi treba odem negde, zamenim i gotovo.

Comment

• ma[z]dafaka
                            CBC Član
                            • 24.08.2007
                            • 97
                            • Beograd, Zvezdara

Mazda ti je savrsena. Nov auto, boli te uvo! Nadam se da cu je provozati na sledecem skupu (jedan krug - dogovorili smo se) .
                            Nek ti je sa srecom. A ako je budes prodavao za koju godinu meni prvom javi !!! Valjda cu se obogatiti do tad (LOTo ili neka druga nagradna igra ). Salim se naravno... Auto ti je super nek te sluzi sa srecom!!!

BLINDMANMOTORSPORT

Comment

• JNC
                              CBC Senator XXL
                              • 19.12.2006
                              • 1332
                              • Beograd

hvala, pa jeste da lepo izgleda, zato se i prodaju po svetu, od kada je izasao ovaj model i nova 6, mazdi fino ide.
                              A za krug nema problema kad bude skup moze i dva nikakav problem .

Comment

• JNC
                                CBC Senator XXL
                                • 19.12.2006
                                • 1332
                                • Beograd

Evo da malo osvezim temu, bio nesto ovih dana u guzvi, malo vise vozio, a bio i preko grane, pa eto prilike da isprobam max brzinu , mogu da kazem da su sve tvrdnje da moja mazda sa ovim motorom moze da ide 205km/h (po cajgeru ) tacne.

Bilo kratko, ali se uspelo, posle sam ipak nastavio da vozim umerenije sto zbog motora sto zbog kazni, ipak ne placaju mi se kazne pogotovo kad nemoze da se prodje za 1000 dindzi za pojas .

Comment

Working...
                                X