Ali je zato sada srce ko trafika
Mudrost iz Japana
Collapse
X
-
Pretpostavljam da je isti model koji ti imas sada malo jeftiniji?? Reci mi kakav je sto se udobnosti tice i osecaja kad sednes za volan??
Moze li neka slicica unutrasnjosti ali kada je mrak i kada sve one lampice svetle??
))
Comment
-
-
Proveo danas ~500km u ovoj Mazdici i moram reci da mi se sada jos vise svidja... Tiha i pri 160, lepo ide, crveno osvetljenje nije napadno, iako mi je tako isprva izgledalo. Sedista su bolja nego u BJ, ali im i dalje moja sedista odaju lekciju (jbg polukadica, je polukadica)...
Sve u svemu, moram da pohvalim auto (i opet da naglasim da mi se sada mnogo vise svidja nego ranije), a i vozaca za sigurnu voznju, jer sam put zaista minimalno osetio.
Comment
-
-
Pa kad si zmirio celim putem
Ma 3-ka je ludilo, ja sam vozikao firmine dizelasice i vuku ko blesave i ne osetis kad stigne na 190 a onda naravno kocnicaaaaaaaaaaaaa jer hebote nisam ja lauda
Meni se svidja sto nekako sedis visoko pa sve gledas odozgo, crveno svetlo je skroz cool i sve je tu na dohvat ruke.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-

Comment