Pa i nema sta da se kaze pametno, vidis da samo ja pisem i jos po neki komentar onako neobavezan , sad kad prodje garancija pa da bar malo nesto uradim.
ja kad kliknem ono neprocitane poruke od vase poslednje posete forumu pa da se ne lazemo jedno 90% su alfisti i fiat-isti, 9,9% opelasi a onih 0,1% ostali gde smo mi sa nekih 0,001% sta da se radi dosadna marka
a ove poruke na forumu ukupne su uglavnom poruke tehnicke i odrzavanja da ne kazem kvarovi.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
istina. i ja se ponekad smorim otvorim furum kad ono nista se ne desava.
jel hocete da menjamo marku? da uzmemo nesto sto se vise kvari, da imamo sta da pisemo?
Pa ja kupio Mazdu da se resim problema, preko glave mi zajebancije sa majstorima koji ne znaju gde je kvar nego igraju pogodi ko sam, neka, meni je ovako lepo, a za petljanje oko kola moze i na drugi nacin.
Ja ovde sestomesecno pisem , bio kod Rokija danas, uradjen servis, ono filteri, ulje i sta sve ide, Roki pregledao komplet auto kaze, sve radi .
Sredio i onaj branik konacno, putovao branik iz Austrije mesec dana, verovatno na nekoj mazgi
A onima u Hirosimi ima da dodjem pa da im objasnim par stvari , al su zavukli onaj polen filter, da su hteli nisu mogli gluplje da ga nameste , i uz to kad sam ga kupovao dali mi pogresan , tako da smo izduvali stari i vratili ga nazad, do sledece prilike tj. dok ga ne zamenim.
Comment