Sredio i onaj branik konacno, putovao branik iz Austrije mesec dana, verovatno na nekoj mazgi
Nisam upoznat... sta je bilo s abranikom?
Pa nisi upoznat kad te nema da dodjes na neki skup , ma cuknuo me nazad neki pa menao zadnji branik, nistra strasno, ali kasko i garancija pa stavljeno novo.
Prvo sve pohvale za auto,mislim koji je to auto bolji od mazde i to jos trojke
Nego posto i ja na mazdi imam par manjih ogrebotina na zadnjem braniku i verovatno bi ga ofarbao,a auto je isto pod garancijom,zanima me gde si ti farbao branik i kako je ispalo?
Predpostavljam profili ili...?
U profil ne bi isao sem da bas, bas moram, pogotovo njihov farbar je "onako"(bar je bio, mozda su ga promenili), kad sam tek uzeo auto "dobio" sam ubrzo dve ogrebotine na zadnjim levim vratima, nista strasno, ali lak je bio skroz izgrebad, limu nista nije falilo, ali mi je to naravno bolo oci katastrofa, a posto imam kasko odem uradim i nisam bio zadovoljan.
Sve posle toga sto se tice limarije sam radio u General autu (oni su isto ovlascen servis), imaju nekog farbara koji extra utrefi boju, tu sam bio zadovoljan sto se boje tice, bile neke druge komplikacije u servisu, ali realno to nema veze sa ovim o cemu sad pricamo. Znaci branik je uradjen pa za sada kao "nov".
Dobro si mi rekao za profil,ja sam mislio da njima ostavim auto...btw koji je ovo paradoks,samo u Srbiji covek mora da se tripuje kad ostavlja kola u ovlascenom servisu...
Nije samo kod nas, ima ispada i u HR, UK, USA, AUS... Samo treba pratiti forume
U USA su neki dileri ukadili garanciju, ako bi procitali na nekom forumu da si radio nesto na autu
btw Ne mogu da verujem da su ti skinuli znak... Nije dovoljno sto ti je auto prakticno ispod prozora, jos fali da spavas u njemu sa vatrenim oruzijem. Nadam se nisu ostetili nista drugo na autu.
Ma za ovlascene se nema sta recu, napisano mnogo pua, a znak hvala bogu samo skinuli, posto ide na dve zabice, nisu izgrebali nista, tako da bar je to ok, samo da nadjem znak sad
Comment