@M-power
video sam tvoj auto jednom prilikom u Cara Dusana,fino izgleda,jer si uzeo one ats,kad se montiraju?
@Piperski
kako znas,gde si me video?
@Transporter
Mozda i uzmem fabricko crevo,nego neznam gde da ga uguram u kuciste,znam gde na jednogrlom karbu,ali ovo kuciste od dvogrlog je drugacije,help
@Kenno
tnx
Cini mi se da ovo kuciste ima na istom ili slicnom mestu cev na koju ide crevo.
video sam ti auto u Visnjickoj. Stao sam i predstavio se, ali nisi ti vozio
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
@Uros
Auto sa slike koju je snoopy postavio je moj,i sve sto je rekao je tacno sem da je brisac na sredini soferke....
Moguce da si bas mene video u visnjickoj posto mi devojcica zivi na Karaburmi pa tuda prolazim svaki drugi dan....ali,ni meni se nisi javio i predstavio,tako da na Karaburmi izgleda ima tri jako slicna jugica....
Identican takav jugic ima i moj poznanik,Vlada Petrovic,sto vozi Evo VI na reliju kod nas,tako da je verovatno njega video,a ako nije i njega onda stvarno ne znam...
Beli je lepsi...
Jbte seo tjuning od plina, a Spooky se ne hvali...?
...mislim, tjuniras dzep, ima se vise za klopu itd...
A Uros nije svestan svog potencijala pa se zbunio...
Spooky, uzmi Champion kablove, bolji su od ovih, i ja ih imam na mom belom, tako da ce da lete i oni uskoro... =]
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Evo da opisem situaciju. Stajem na prvi semafor u visnjickoj pored tog juga. Deluje mi poznato, povezem sa Spookijem. Stanem pored, otvorim prozor i vikem "YFC, Uros Piperski". Covek me pita "Ti? " Ja mahnem i zatvorim prozor . Onda se malo potrkamo, on me odere i to je to.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment