Yugo Tempo 1.5
Collapse
X
-
@snoopy
Ne,nije to moj,ja nazalost imam samo jednu kadicu....
@Transporter
Nije losa visina,mada ce napred ici jos malo dole,cisto da dodje na pravu meru,odprilike kao bivsi just win-ov jugo.A retrovizor (desni) je bio onakav zbog divnog komsiluka.
Na Bataju smo usli jedan za drugim,hteo sam da ti se javim,al mi bio bedak da me ne pogledas bledo...
Comment
-
-
Originally posted by joxyNa Bataju smo usli jedan za drugim,hteo sam da ti se javim,al mi bio bedak da me ne pogledas bledo...
Sramota, pa nisam ja toliko uobrazen koliko mi je yugo lepTrebao si da se javis
@spooky
Kad cete ti i Sn00p na crtu ? A ja bi mogao sa "M"-om nismo odavno, da se nadjemo negde pa da malo sagorimo ulja kez, naravno pozvani su i ostali sa yugicima
Comment
-
-
KOje su dimenzije guma na jugu ? Cini mi se da su malo visoke. 175/50/13 je odlicna dimenzija. Onda moze pozadi da se trap jos malo izbaci. Tamo neke 89-90 kda sam Ja vozio spustenog juga najpopularnija dimenzija guma je bila 195/55/13 sa Renoa 5 GT Turbo. Kako je to cucalo pozadi na jugu to je bilo strasno. Nigde nije bilo te dimenzije guma ali je na novom Beogradu tih godina bio jedan Renault 5 GT Turbo ... OStalo je istorija ...Zasto ste mi uklonili potpis ???
Comment
-
-
jbt,koliko poruka
@Aki
brate morao sam,nema se kesha
@Transporter
iskreno nemam pojma koliko trosi,sipam i vozim,a sto se tice crte,moze kad god hocete,malo da se potrkamo
@Snoopy
ovaj auto sa slike koju si pokazao je pre izgledao ovako
pa je decko kupio novu skoljku i prepakovao,parkira se u 29-og kod scream-a,inache ima 1.5 razbusen na 1.6,dva dvogrla itdBlindmanMotorsport
Comment
-
-
@SpOOky @M-Power
nemojte da izmislite nesto kad Vas budemo zvali
btw, ovaj beli yugo je parkiran na Zrenjaninskom putu ispred jednog servisa, tu se godinama vrte zanimljivi yugici, decko ne odustajekad god prodjem tu je , menja ih redovno .... kad je bio crvenkasti i sa ovim 14" vozio se u zemunu itd...
Comment
-
-
@Transporter
decko tu radi,servis se zove AS Gile,pre je vozio ovog crvenog sa 14",pa je kupio od nekog trkaca koji je cini mi se poginuo,neki crni jugic,sirena krila,beli ats,dve crvene kadice,auto je ucestvovao na trkama,pa je onda kupio skoljku,ubacio sedista i felne sa crnog i motor iz crvenog jugica,inache i burazer mu vozi isto belog jugica,spusten,neke bele felne,i ima neke nalepnice na pola autaBlindmanMotorsport
Comment
-
-
Za plin znas da te razumem... a i M boga mi...
Ajde sada reci, jel osecas razliku na plinu u odnosu na benzin?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
da,oseca se razlika,na plinu recimo,krecem prvom do 3k lagano,potopim gas on malo zacvili i ubrza,a na benzinu,prva do 3k,pa potopim gas i tada auto jednostavno poludi,gume ciche,piste sve do kraja prve,sta da ti kazem sve u svemu na benzinu je zivlji,znaci na plinu sporije navlaci ali dobro,razlika je velika u mom dzepu,jer ja bas dosta vozim auto,tako da recimo dok sam vozio na benzin sipam 2k dinara i vozim se 2 dva dana,sad sipam 2k dinara i vozim se 2 nedeljeBlindmanMotorsport
Comment
-
Comment