Yugo Tempo 1.5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Originally posted by montoya
    KOje su dimenzije guma na jugu ? Cini mi se da su malo visoke. 175/50/13 je odlicna dimenzija. Onda moze pozadi da se trap jos malo izbaci. Tamo neke 89-90 kda sam Ja vozio spustenog juga najpopularnija dimenzija guma je bila 195/55/13 sa Renoa 5 GT Turbo. Kako je to cucalo pozadi na jugu to je bilo strasno. Nigde nije bilo te dimenzije guma ali je na novom Beogradu tih godina bio jedan Renault 5 GT Turbo ... OStalo je istorija ...
    Hajde ne preteruj... I ja sam tada vozio friziranog Yuga i 90% vlasnika takvih kola je vozilo 165/65 x 13, a samo manji broj 175/60 ili 50 x 13. Niko nije vozio sire od toga, kao sto niko nije vozio 14" ili vece gume.
    Renault 5 GT Turbo je serijski imao 185/55 i tu dimenziju je tih godina provalio Michelin i zbog toga (pa i danas) tih guma nema cesto...i bile su skupe, pa nisu ni mogle da budu popularne.

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

Originally posted by Spooky_karaburma
      da,oseca se razlika,na plinu recimo,krecem prvom do 3k lagano,potopim gas on malo zacvili i ubrza,a na benzinu,prva do 3k,pa potopim gas i tada auto jednostavno poludi,gume ciche,piste sve do kraja prve,sta da ti kazem sve u svemu na benzinu je zivlji,znaci na plinu sporije navlaci ali dobro,razlika je velika u mom dzepu,jer ja bas dosta vozim auto,tako da recimo dok sam vozio na benzin sipam 2k dinara i vozim se 2 dva dana,sad sipam 2k dinara i vozim se 2 nedelje
      Samo da imas u vidu, sa onim kablovima itd. plin nece da valja . Tu je najbitnija strujna instalacija, znaci kablovi, svece (obavezno NKG), paljenje... I nemoj da si stipsa, da ti steluju da auto trosi plina koliko i benzina, meni trosi ~2l plina vise, ali ide maltene isto...
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Da ide isto tripujesh se zhestoko!

I love my

Comment

• Aki
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2006
          • 1133
          • Beograd
          • Yugo 1603, Yugo 1301

Ne, ne tripujem, probao sam, jedno pa drugo. A nisam rekao isto, nego maltene isto, znaci razlika postoji, samo je treba svesti na min.
          "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
          - Lousie Smith

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Meni na corbu ide bolje ma koliko odvrnuo plin. Tipa do 0-100 9,5 sec a na plin 10,5-11sec.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• pitatore
              CBC Senator
              • 11.01.2005
              • 242
              • Beograd

Al se frljate bre ljudi,beli jugic sa dve Sparco kade jeste naslednik doticnog crvenog na slici,vlasnik je Igor.
              A crni je kupio njegov burazer od mog pokojnog drugara(Bog da mu Dusu prosti) koji nije poginuo.
              Sad se crni pakuje.
              Pleh Hirurgija

Comment

• Danilo
                CBC Senator XXL
                • 02.10.2004
                • 908
                • Beograd, Dorcol

To izgleda samo akijeva 45-ica bolje ide na plin nego na benzin!
                www.blindmanmotorsport.com

Comment

• BGILLEGAL
                  CBC Senator XXL
                  • 22.05.2006
                  • 653
                  • Beograd

Ko je bio ove godine na sajmu, njemu je objasnila ona 7ica da na plin moze auto da ide bolje nego na benzin. tako da tishina

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Aaaaa pa ja zaboravio da se radi o 45-tici...one idu bolje na plin
                    To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

7ca koja ima sekvenc plin.

I love my

Comment

• Aki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2006
                        • 1133
                        • Beograd
                        • Yugo 1603, Yugo 1301

@Danilo i M
                        Sajsite obojica!
                        Rekao sam da ide skoro isto... jbo vas deka... I nisam ja kriv sto vi ne znate da ustelujete plin...
                        - Lousie Smith

Comment

• Spooky_karaburma
                          CBC Veteran
                          • 07.03.2007
                          • 175
                          • Beograd,Karaburma

mada u principu sad kad bih prebacio na benzin isao bi bolje na plin,jer cim duze vozim na plin,pa prebacim na benzin on stuca,gusi se itd...
                          BlindmanMotorsport

Comment

• Nex
                            CBC Veteran
                            • 05.03.2006
                            • 132
                            • Rakovica

Originally posted by Danilo
                            To izgleda samo akijeva 45-ica bolje ide na plin nego na benzin!
                            Ovo se meni desava, zbog mehanicke pumpe za benz! Ide do ~ 3k isto, onda ide bolje na banzin, a preko 4.5 na benzin stuca (kad je na rezervi tj uvek)! kez

@Spookey Ato ti prosto place za 175/50 gumama! Nemoj nista pre toga da radis..

Comment

• Spooky_karaburma
                              CBC Veteran
                              • 07.03.2007
                              • 175
                              • Beograd,Karaburma

@Nex

videcemo,posto sam skoro nabacio 165/65,malo ove da pocepam ,pa onda mozda uzmem 175/50,
                              BlindmanMotorsport

Comment

• Danilo
                                CBC Senator XXL
                                • 02.10.2004
                                • 908
                                • Beograd, Dorcol

@Aki

Evo ja priznajem da ne umem da ustelujem plin, niti planiram da naucim, niti me interesuje, a to iz prostog razloga sto niti ja, niti iko iz moje blize okoline ne vozi na plin, nego na benzin.

@Nex

Ako ti je mnogo 800 dinara za novu pumpu i 100 dinara za sok akiju da ti promeni, onda i treba da se gusis na plin!
                                www.blindmanmotorsport.com

Comment

Working...
                                X