Ako ga spustim jos 1cm necu moci ni u dvoriste da udjem a kamoli da se vozim ovim mojim provincijskim nazovi putevima. Mislim da bi sa 15 inch felnama izgledao nizi ( popunio bi se prostor izmedju krila i tocka ). Imam trenutno mnogo precih ulaganja - kompresor klime, auspuh, KN filter, farbanje pa tek onda felne i mozda amortizeri ( ako moja zena slucajno vidi ovaj spisak trazice razvod braka ).
Pre neko vece sam se malo ganjao sa drugarom - vozi hjundai kupe, odvalio sam ga i na pravcu i u krivinama, jos mi ne veruje da sam vozio na plin.
Tek sad vidim sta je HONDA
Kad smo vec kod Hyundaia,pre nekih godinu dana odem ja na autopijacu i kaze otac sinu,sine aj da vidimo ovaj ''Hondai'' znaci nije cak ni Hyundai a kad se ja okrenem ono Civic 6-ca,plakao sam od smeha
Kad smo vec kod Hyundaia,pre nekih godinu dana odem ja na autopijacu i kaze otac sinu,sine aj da vidimo ovaj ''Hondai'' znaci nije cak ni Hyundai a kad se ja okrenem ono Civic 6-ca,plakao sam od smeha
Mali dodatak na tvoj off.
Taj matori je izvalio glupost ali nije svestan da je delimicno u pravu. Kad sam zavirio ortaku pod haubu (hyundai kupe 1.6 16 ventila dohc) nevidjeno lici na crks-a, samo je malo raspored drugaciji ali smeo bi da se zakunem da je kopija.
Da stariji modeli hjundaia nose micubisi motore u pravu si. Matori samo polako i sve ce doci na svoje i masinu ces srediti pre ili kasnije i drago mi je da si zadovoljan sa HONDOM
Izvinite na neznanju. Oprostite nenaucenom. Odbijte na glupost. Sta god...
Danas zavrsio klimu - sam (i nista nisam pokvario) sad je na redu filter za vazduh. Zna li neko gde bih mogao da nabavim neki bolji 70mm ali malo manji od ovog sto je sad na autu ili da stavim manji akumulator jer zaista nema mesta. Ovaj filter je ostecen (nagnjecen) i star tako da sam na 1000 km cistio leptir na usisnoj grani a ne smem ni da pomislim sta sve uvlaci u motor. Znaci samo da moze da se ugura pod haubu i da je malo kvalitetniji.
Imas na bubanj potoku subotom a evo ti tel tipa iz Sombora 064/264-4733 ili 025/425-001 meni je trazio 1200 din spustio je sa 1500din ,a cistac +ulje imas kod Tadica 1300 din
Kakvog su kvaliteta ti filteri (Green i oni sa Bubanj Potoka)? Mislim KN je 3-4 puta skuplji. Ne bih stavljao svasta pod haubu a uopste nemam iskustva sa takvim filterima.
cistac +ulje imas kod Tadica 1300 din
Neki kontakt tog Tadica? Cisto ako u Ganglendu nemaju cistac i ulje.
Ja da sam na tvom mestu, ja ne bih zeleo da mi u motor ulaze PTICE , kn kao kn je diskutabilan, a o tim nepoznatim ne bih ni razmisljao, ne mogu sad da nadjem link, citao sam test tih noname filtera na netu, i filtracija im je ravna nuli, sta su sve propustali to je strasno....razmisli dobro
Pa zato i kupis filter koji posle ciscenja prskas sa uljem da ne bi ptice ulazile. Normalno i ja sam za K&N filter ili neku drugu poznatu firmu PROVERENI SU
Comment