1NSANE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 1nsane
    CBC Senator XXL
    • 28.05.2007
    • 388
    • Umcari - Grocka

Dajte mi bre nesto konkretno. Znaci ono - idi tu i tu, pitaj tog lika, nazovi ovaj broj....
    Pa vi zaista nemate pojma koji sam ja neznalica po pitanju japanskih automobila (ma ne mozete ni da zamislite). Ja bih ladno na buvljaku kupio filter napravljen od toalet papira sa znakom K&N na cirilici.
    Dajte bre neki kontakt nekog ko prodaje te filtere (pa da vas smaram za neke druge delove) ili bar tog Tadica da malo ocistim i nauljim ovaj da vise ne u****va komarce.
    NO BRAIN
    NO PAIN
    1_N_S_A_N_E

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• level3
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2006
        • 857
        • BGD, V.B. Karaburma

Ono sto ja znam: 84,7% u roku od mesec dana je skinulo K&N.

Mislite o tome!
        www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

I ja sam to djubre bacio na Banetovog CRX-a
          Timi je takodje skinuo pre par dana, iako da sam na njegovom mestu ne znam da li bih to uradio posto auto je urlao kao da ce da pojede sve ispred sebe..

Ali dobro, ovde se radi da coveku ne moze da stane fabricko kuciste filtera za vazduh. Tako da je najbolje varijanta naci proveren filter i platiti ga ljudski i onda glava ne boli!
          Power of dreams !!!

Comment

• dexony
            CBC Veteran
            • 02.06.2007
            • 182
            • Beograd

Onda ne razmisljaj K&N OBAVEZNO GENG LEND ILI TADIC i nemoj vise da se raspitujes vec radi,zato smo mi tu da pomognemo.
            CIVIC COUPE

Comment

• 1nsane
              CBC Senator XXL
              • 28.05.2007
              • 388
              • Umcari - Grocka

Bio danas kod drugara da ocistim i nauljim ovaj stari filter, skinem ga i imam sta da vidim - sa donje strane ispod pecurka na gumi probusena rupa oko 1,5 cm - neverovatno, pa taj filter je bio samo sminka a vazduh je ulazio direktno kroz tu rupu. Ma poludeo sam skroz. Pa ja kao totalni papak za honde to u zivotu ne bih uradio. Eto zasto sam vec 2 puta cistio leptir na usisu i jednom menjao ler i saugh diznu. Svaka cast "majstoru" koji je to uradio (Zule nije sigurno).Zakrpio sam tu rupu, ocistio i nauljio filter i sad cekam platu da odem do tog Tadica. Pocinje da me hvata paranoja u vezi sa intervencijama na autu predjasnjeg vlasnika. Inace auto je do pre dve godine odrzavan kod Zuleta, ali u zadnje dve godine je totalno zapusten, mislim da nije ni video servis jer ne znam ni jednog majstora koji bi ocutao cinjenicu da zadnji desni tocak uopste ne koci ( tako je bilo kad sam je kupio).
              Elem dobro, dosta kuknjave moram da vam se zahvalim jer da nije bilo vase pomoci ja bih sigurno okacio natpis NA PRODAJU ili bih prso i psihicki i finansijski. Umesto toga sada uzivam u voznji a vama dugujem pice na nekom skupu (cim se malo opasuljim sa vremenom)
              NO BRAIN
              NO PAIN
              1_N_S_A_N_E

Comment

• Timothy Leary
                CBC Senator XXL
                • 23.04.2006
                • 439
                • Beograd

Veruj mi, svi smo prosli kroz slicne situacije, problem je kod kupovine polovnih Hondi to sto svi znaju koliko su kvalitetne, onda se vlasnici opuste i zaborave na servis, posto im posluze svrsi kad ih prodaju, prodaju ih zapustene. Nazalost onda dolazimo mi koji treba da ulozimo finu svotu novca da bi to sve bilo kako treba. Jeste tesko u pocetku, pogotovu po novcanik , ali se na kraju itekako isplati, jer osmeh koji mi pravi moja Honda kad je stisnem do kraja se ne moze kupiti
                Samo polako i uzivaj!

Comment

• dexony
                  CBC Veteran
                  • 02.06.2007
                  • 182
                  • Beograd

Originally posted by Timothy Leary
                  Veruj mi, svi smo prosli kroz slicne situacije, problem je kod kupovine polovnih Hondi to sto svi znaju koliko su kvalitetne, onda se vlasnici opuste i zaborave na servis, posto im posluze svrsi kad ih prodaju, prodaju ih zapustene. Nazalost onda dolazimo mi koji treba da ulozimo finu svotu novca da bi to sve bilo kako treba. Jeste tesko u pocetku, pogotovu po novcanik , ali se na kraju itekako isplati, jer osmeh koji mi pravi moja Honda kad je stisnem do kraja se ne moze kupiti
                  Samo polako i uzivaj!

Ovo je sjajno receno Samo polako i bez nervoze.Znam da bi sada sredio sve od jednom ali j....ga vecito fali love.
                  CIVIC COUPE

Comment

• dexony
                    CBC Veteran
                    • 02.06.2007
                    • 182
                    • Beograd

Originally posted by level3
                    Ono sto ja znam: 84,7% u roku od mesec dana je skinulo K&N.

Mislite o tome!
                    A da to slucajno nije zbog ugradjenog plina????????
                    CIVIC COUPE

Comment

• 1nsane
                      CBC Senator XXL
                      • 28.05.2007
                      • 388
                      • Umcari - Grocka

bensedin

Treba mi veca kolicina bensedina, tapacirana soba i gumena lutka punjena peskom. Hitno!!!!!
                      Danas mi neki privatni bus odvali desno krilo, pokida felnu i gumu i branik. Najveca tragedija je sto sam ja stajao i gledao kako mi kida auto. Od dogovora nista - znaci cekam zapisnik, pa procenu, pa tek onda popravku. E sad sta ja da radim sa 3 felne i rez. tockom koji je skinut sa invalidskih kolica
                      Doslo mi je da ga ili ali jbg kako posle da cekam uvidjaj. Koji sam baksuz. Zapisnik ce biti gotov za dve nedelje a ja cu u medjuvremenu da ili jos ako taj matori potegne neku vezu (a sve mi govori da hoce) i ne priznaju mi stetu , mogu samo da se
                      Znaci najmanje dve nedelje nema .
                      NO BRAIN
                      NO PAIN
                      1_N_S_A_N_E

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Makar mozes da uradis usluzni zapisnik o proceni stete kod bilo kog osiguranja, a najbolje bi bilo kod osigranja od busa.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dexony
                          CBC Veteran
                          • 02.06.2007
                          • 182
                          • Beograd

Varujem da si poludeo ali sredice se . Napravi usluzni procenu stete ali u dunav osiguranju jer jedino od dunav osiguranja priznaju zapisnike i procene na sudu. Ne prizivam nista lose samo ti kazem da se obezbedis.
                          CIVIC COUPE

Comment

• NemaN
                            CBC Senator XXL
                            • 29.11.2004
                            • 1560
                            • munze

mora da moze to da se naplati uradi ovo sto ti je sri rekao ili zapreti da ces da ih tuzis....najbolje ti je u osiguranje kompanije da odes ili u firmu od basa....

mog druga je pre 4god udario privatni bus i dobio je totalku u roku od 2 nedelje iako nije bila totalna..... ....i dosta je dobro prosao
                            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Ja mislim da je najpametnije da se ode u DUNAV na procenu stetu.
                              Bedak
                              Power of dreams !!!

Comment

• 1nsane
                                CBC Senator XXL
                                • 28.05.2007
                                • 388
                                • Umcari - Grocka

Bus ima kasko osiguranje a ja sam osiguran kod dunava, tako da cu svejedno tamo morati da idem, ali tek za - 7 do 10 radnih dana - kako su mi rekli na uvidjaju. Sad kad sam se malo sabrao vidim da steta i nije preterano velika - peglanje krila i branika (i farbanje naravno) samo mi je zao felne - nema joj spasa pa cu morati da skinem i ostale 3. Srecom imam njene originalne felne (spremio zimski set guma) pa cu da nabacim njih iako su skroz izgrebane. Bas sam bio u dilemi : farbanje auta ili letovanje, e bar vise ne moram da razmisljam.
                                NO BRAIN
                                NO PAIN
                                1_N_S_A_N_E

Comment

Working...
                                X