1NSANE
Collapse
X
-
Sigurno ne bih prosao a da ne svratim. Znam da ima jos jedna Acura u gradu, tamno-siva metalik. Mislim da ste nju videli. Koliko sam je ja video u ekstra je stanju, za motor ne znam ali bih rekao da lik nije jurishnik (da je nije gazio).
Ja cu doci cim ofarbam auto (blam da se pojavim ovako) znaci 2-3 nedelje.Inace postao sam ravnopravni clan HCS (hm, dobro mozde malo manje ravnopravan od nekih), tako da cemo se sigurno videti.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Originally posted by 1nsaneZnam da ima jos jedna Acura u gradu, tamno-siva metalik. Mislim da ste nju videli. Koliko sam je ja video u ekstra je stanju, za motor ne znam ali bih rekao da lik nije jurishnik (da je nije gazio).shuto-expressway.com
Comment
-
-
Originally posted by 1nsaneZa tu belu nisam znao. Gde na Jerkovicu? Mozda savatam lika da mi je proda za delove (ako ima sta da se iskoristi). Daj samo ulicu znam dosta ljudi tamo pa cu ga sigurno naci.
P.S.Mozda ju je neko kupio pa sredio...Crna, cini mi se, sa lexus stopaljkama mi deluje nedavno ofarbana.
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Otprilike da je to ta sa Lexus stopaljkama, samo sto se meni cini da je tamno siva (jako tamno)- metalik (jurio ga ja tramvajem po bulevaru jedan dan pa sam lepo video). Lik ima cak i sve oznake u originalu a cuo sam da je neko narucio iz USA bele stopaljke i komplet oznake za Acuru pre jedno godinu dana pa se vreme poklapa.
Ko ono rece da vozim redak auto? Ispade da ih ima 3-4 u gradu.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
Comment