ja mislim da si trebao Lazu da povedes sa sobom kad si isao kod cakija, uglavnom kad Lazar ide kod njega obezbedi neki popust, zamenu ili sta vec LOL verovatno bi svoju alficu platio makar upola cene sala naravno, autic je bombonica, u zdravlje da te sluzi...
Kod ovog farbara Gabike koji vazi za najboljeg, farbaju finom cetkicom ogrebotine, pa ako nebudem zadovoljan kako to izgleda moracu da ofarbam ceo deo, konkretno ogrebotina ima na desnim prednjim vratima i na zadnjem braniku dole sa desne strane nije mnogo ali meni bode oci svaki put kad pogledam auto
Poliranje celog auta i farbanje sitnih ogrebotina je gotovo nije bas ispalo kako sam ja ocekivao, ipak treba da se farbaju desna vrata ali cu za sad malo da se smirim, kako sam krenuo dacu jos gomilu para na lickanje a ima tu jos i mehanika da se prekontrolise i da se zameni poneki deo ako nesto nevalja, nedaj boze.
Mali update, dosad sam sam alfom od kada sam je kupio presao 1100 km i sta da vam kazem ja sam prezadovoljan.
Najbrze do sad sam je vozio 220km/h, toliko sam se odusevio sa brzinom da sam zaboravio da slikam.
Pravo da ti kazem ja sad vise nisam u toku sto se te 2.5 v6 tice ali je sve bilo na mesto osim prednjeg desnog tocka, prednjeg branika tih plastika sto je skinuto za mene i jos par sitnica, koliko ja znam ima ih bar nekoliko zainteresovanih za taj motor, pa ko prvi devojci njegova je.
Comment