Moja alfa 2.0TS
Collapse
X
-
Ili gta telefonke ili ove sto je tihomirce predlozio.One Alesio ne idu, ni jedne ni druge. Neka kaze ko sta hoce ali gta telefonke su nenadjebive za novije Alfe.
Comment
-
-
Evo sad se vratih od majstora i nemam lepe vesti, naime ja sam mislio da je vrisnuo roler od pk kaisa iili spaner od istog i majstor je prvo pomislio da je to kad ono sipak, pk kais, roler i spaner su dobri nego je prozvizdao jedan od spanera na zupcastim kaisima.
Moram uraditi veliki servis poklopilo se da je bas i vreme za zamenu ulja i sad ce pare da odu na to.
Rece majstor da se ne zezam sa zupcastim kaisima da nebi napravio stete za 1000 evra, mada to znam i sam kakav belaj moze da se desi ako pukne zupcasti kais.
Nista od felni, neki drugi put.
Mada ko zna mozda iskombinujem nesto sa parama.I DONT NEED SEX
goverment fucks me every day!
Comment
-
-
Šteta za felne
Nadam se da ćeš na leteti na još bolje i lepše!
I svaka čast na tome što kada servisiraš Alfu o tome obavestiš i nas druge koji možda nisi imali problem sa tako nečim pa da znaju u budućnosti kako da se izbore sa njim...
Comment
-
-
Nije mi otvorilo sliku koju si postavio,ali ako si mislio na ovaj moj Elite 43TMS onda ti ga preporučujem.Nisam pisao ništa o njemu jer nije me zebavao.Zvuk je odličan,pikseli čisti ko suza...ne preskače,ali nikada...e sad...i onaj prošli mi je čitao super dok samo posle 3 mesece nije zakucao laser i tu mu je bio kraj...Da bih ti rekao sa sigurnošću da li valja mora da prođe makar 1 god.
Comment
-
-
pozdravljam i molim za savet oko alfe 156 1999 god,2000 ccm..nemam pojma o Alfama, a hteo bih jednu pazariti...do sada sam imao 2 Fiata, Granturismo i Sedicivalvole 2.0..Sedicivalvole je jos kod mene ali ga udarile neke pijandure u zadnji desni deo i pomerilo se sve.
Konkretno pitanje,sta gledati na pomenutoj Alfi prilikom kupovine???
Hvala!!!
Comment
-
Comment