2 su ekstra ocuvane felne sa novim pirelli p7 gumama 205x50x16.
2 su sa ostecenim i iskrzanim rubovima i sa 2 poveca tega na svakoj i sa nekim gumama zaboravio sam marku, znaci gume su pojedene sa uznutrasnje strane i to dosta, sare imaju jos mozda 3 ili 4 mm ali nejednako.
1 felna je razbijena fali joj povece parce ruba u jos gore je oguljen rub po celom precniku, na njoj je neka zimska guma u dobrom stanju sa punom sarom, mozete predpostaviti sta sam odlucio.
NISTA OD KUPOVINE.
Cena je bila 300 evra za svih 5 kom, ako nekog zanima dacu mu broj mob od lika pa nek zove i uzme bar one 2 koje su ok, meni nisu nista znacile da kupim 2 pa da posle vijam gde cu naci jos dve odlicne i da kupujem gume.
Resio sam da pare preusmerim na drugu stranu i da uradim veliki servis pre vremena jer je poceo roler od PK kaisa da zvizdi, necu da rizikujem i da cekam da zablokira i napravi neko njesra, plus jos moram da zamenem nosac motora sa strane menjaca, to ce biti odradjeno koliko sutra da mi ne cima auto pri davanu i oduzimanju gasa.
Danas zamenjen nosac motora na strani menjaca, stanje se popravilo ali auto i dalje malo cima pri davanju i oduzimanju gasa, sutra menjamo i drugi nosac i roler PK kaisa a verovatno i kocionu tecnost jer rece majstor da joj je vreme za zamenu.
Sto se felni tice i dalje sam u potrazi ostalo je da obidjem nekoliko auto otpada i slicnih mesta jer mi je jedan taksista danas rekao da je video lepe felne kod jednog lika, tako ce da vidim sta ce da bidne.
Ako ne nadjem neke lepe felne radim veliki servis, onda se kupovina felni odlaze do daljnjeg.
P.S
Sto sam video nove lepe felne u NS, jao ali za njih bi morao da dam 470 evra, plus gume oko 500 evra uh, uh, pusti snovi.
Comment