Stvarno prelepa Alfica,meni se mnogo svidja ova unutrasnjost bez drvenih aplikacija,ipak ne idu Alfa i drvenarija...
Da se slatko navozas
P.S. sad samo da uzmes felne od dare156 ako ih nije prodao i Alfa ce ti biti babaroga!
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Chestitam!!! Deluje bash ochuvano, 'ocu ja takav volan i menjach
Sad mozhemo da peglamo uz venac zajedno
BTW tu plastiku (blenda) oko radija imash da kupish u Kanibalu u BG-u, tako je na svim 156-icama... i ja sam to kupio.
Oko 1000 din. i prekrije te shrafove ispod.
Ma nisi me razumeo nemenjam ja tu plastiku oko radije nego celu tu pastuku u sredini sa pepeljarom necu da mi bude tako sa ostecenjima od srafcigera i ocu da bude u boji karoserije i naravno da cu da kupim taj okvir oko radije da se ne vide srafovi ispod radija i okolo.
Mali update danas sam bio kod choveka od koga sam kupio alfu da zamenem plastiku u boji karbona oko muzike i pepeljaru za onu moju ostecenu.
Chovek se dovezao sa ovom alfom stavio rukavice i navalio na posao
156 V6 2.5 sa koje je su skinuti plasticni delovi za ugradnju kod mene
Ovako to izgleda
I konacno na mojoj alfi
I zamena plastike ispod motora i menjaca ovako izgleda ona koja je bila na mojoj alfi
Comment