Alfa Romeo 155
Collapse
X
-
Cek,cek, jel mene oci varaju ili ti to nisi menjao klesta...
P.S. Necu vise majke mi...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Hvala sto si mi poslao broj onog lika sto radi BREMBO za Srbiju...
Hoces da niko vise ne dobije tako lepe diskove kao sto ti imas,jeli vragolane?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
posto mi je odziv na pritisak pedale znatno bolji, dosao sam u neocekivanu situaciju da mi se pri blazem kocenju ni ne upale stop svetla.
posle duzeg preznojavanja iz straha da nesto ne polomim (sve je od plastike), skinuo sam taster koji u sebi ima mikroprekidac. prethodno se odvoji konektor sa zadnjeg dela, naravno...
dakle: visina prekidaca se ne steluje srafom ili maticom kako su svi pretpostavljali, skalamerija ima srednji deo koji se uopste ne zavrce vec ima zube i zareze pa se laganim guranjem napred ili natrag steluje za po milimetar. nastelovao sam posle dva tri pokusaja tako da sad, kad samo prislonim nogu na papucicu i pomislim da kocim - ono klikne.
(kad lagano kochim - pishte plocice, ubijaju. jedva cekam da odrobijam ovih nekoliko stotina km laganog kocenja pa da im se na*ebem keve. inace koce totalno hladne kao i kad se zagreju, odlicno.).
Comment
-
-
dok god mi se desava da mi srce brze zakuca kad gledam ove lepotice na stazi znam da sam jos uvek ludo ludo zaljubljen u 155.
vatra tinja jos od 1994, ali srce sad tek moze sebi da pusti na volju...
momci, strava ste. snimam ovo vec duze vreme na e-bay, pojavi se tu i tamo za male pare ali... glomazno je za transport avionom. mozda kad budem licno isao za Nemacku, hm....
Comment
-
Comment