Alfa Romeo 155

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

*obasjana suncem u zalasku, na obodu Cukaricke Padine, danas.

ako postoji lepsa Alfa od 155, ne zelim da znam za nju!
      .

Comment

• Nigy
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2006
        • 921
        • BGD

Prava stvar, zimski i letnji set pneumatika, i podrzavam odluku da se letnji set kupi vrhunski, pa makar i na ustrb zimskog.

Jedino sto bih ozbiljno upozorio je da pripazis malo u krivinama dok im 'ne udjes u stos' jer je sa zimskom gumom u extremnim uslovima trajektorija prilicno sira, a i naglo menjanje pravca moze da prilicno destabilizuje makinu.

Originally posted by Jovana
        Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

hvala ti, vec sam bio upozoren na vreme i tako se i ponasam. imam druga koji je napravio slicnu kombinaciju i uzeo iste gume i rekao mi u cemu se drugacije ponasaju...

*nije drugi set pneumatika, drugi set tockova je u pitanju. znaci - samo promena tockova na prolece, pneumatici ostaju svaki na svojim felnama.
          .

Comment

• Nigy
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2006
            • 921
            • BGD

Oki, pogresno sam se odrazio.

Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by dekideki
              ako postoji lepsa Alfa od 155, ne zelim da znam za nju!
              Upravo izvrsno!
              Kako slike tako i ceo potez ("smena" tockova) !

p.s.
              Nenadjoh ...

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

15. oktobar - 12.decembar

ode ladno 6l tecnosti za soferku...

i sto je najgore, poskupeshe trostruko to njesra a plus nije ni blizu po procentu alkohola...
                .

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Nista mi ne pricaj, trosim to ko plin...

Comment

• Player
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2006
                    • 458
                    • Novi Sad
                    • Alfa Romeo GTV V6 TB

Ja sipam dve litre i potroshim za tri-chetiri dana ako pada kisha... prskalice bacaju osam mlazeva
                    Prsnem dvaput i ode 1dl
                    Objects in the mirror appear
                    TO BE LOSING !!!

Comment

• Nigy
                      CBC Senator XXL
                      • 13.04.2006
                      • 921
                      • BGD

Preferiram da kupim koncentrat pa da ga sam razredjujem...

Comment

• dare156
                        CBC Senator
                        • 07.03.2007
                        • 282
                        • Beograd

Ajte molim vas, od kada alfisti kukaju za deterdzent, kupite Feri, traje doplo duze.

Nego deki, zavrsi li atest konacno?

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

jesam, atest zavrsen.

evo kako je to (ovaj put) izgledalo:

juce odem tradicionalno do VMS-a na ulasku u Zeleznik, kad stvarno - nema vise pisanja cekova na odlozeno, ali nema vise ni placanja svega kod njih.
                          elem, pitam ja sta treba za atest za gas. uredno mi odrade registracione listove za ljermontovu bez zute banke. svaka cast.
                          popodne pokupim Jacu i odemo do pomenutog SUP-a i posle malo chekicanja od cca 60 min. dodjemo na red na salteru i zavrsimo sve za 3 min. (za razliku od ostalih koji su se vracali po tri puta minimum). usput sam platio u banci u okviru ljermontove teksu za gas 1210,00. podaci koji se upisuju u tu uplatnicu su odlicno objasnjeni na stubu ispred banke.

danas, odem rano do AMSS i - nema guzve. prime mi dokumentaciju (fotokopije atesta boce, atesta isparivaca i saobracajne dozvole, kao i original uputa iz ljermontove)
                          *ovaj put bih podsetio da se tom prilikom direktno u bazi podataka triput proverava vozilo, vlasnik, sve (videla Jaca na monitoru). ovo pisem jer mi jos vise ide u prilog da je njihov propust u stvari bio najtezi prekrsaj, kako su pre godinu dana mogli da puste vozilo koje nije regularno da se jos i atestira (!?) nema veze, idemo dalje s pricom...
                          stojim ja ispred (+3 stepena, brije vetar, a imam utisak ko da je -10), kad ono poznato lice. dal da mi se javi dal da mi se ne javi, i prevali covek preko usana
                          "Deki?"
                          - ja sam
                          "Timoti sa foruma. kazem ja njima dolazi vam Alfa na atest, kad ce oni meni ladno: pa vec je tu."

nasmejasmo se zajedno i ispricasmo na brzaka...
                          decko koji radi ateste je 100% O.K., za razliku od onog s peskirom oko vrata od prosle godine koji me zamalo i drugi put vratio IvanuT ali stvarno zbog gluposti, da se ne lazemo. ovaj danas, svaka cast. prvo je prokomentarisao: "Pazi kad su sve Alfe kod Rashica ugradile gas" (ja dodam - a Alfe iz NS kod Dore (on kaze: "Naravno" uz sirok osmeh)), a potom - kod manje bitnih stvari: "Ma sta da gledam, sigurno je ok, ovi momci kod njega to rade odlicno" (imam shuspleh pozadi nema sanse da se vidi patos dok se ne skine ). na kraju je pohvalio CBC forum kao odlicnu stvar koja daje veliki doprinos kvalitetu ugradnje gasa i informisanosti ljudi u vezi s tim. jos jednom : za coveka!
                          elem, da ne zaboravim sta smo imali: 3600,00 na ruke.
                          *zanimljiv detalj je bio na vaganju: 1360kg (posle ugradnje, sa sve celicnim felnama, patosnicama ko tuch, nekim alatom u gepeku itd...), a u saobracajnoj je stajalo 1370kg. tako da, ako zelite da olaksate auto - ugradite gas . salim se... dakle ipak je bila 1270 verovatno...

potom povratak u VMS, 700,00 na ruke za tehnicki + uplanice, osiguranje, klasika... sve zajedno jos oko 21000,00

u petak idem po novu saobracajnu u kojoj ce pisati "Vozilo na tecni gas" i masa za 10kg manja, i to bi trebalo da bude to, do sledece NG...

e, da. onu odvratnu nalepnicu TNG su mi dali u ruke, nisu nalepili. pitam - sta ce mi to? oni kazu "ako budes isao u inostranstvo". bilo mi zao da im kazem da ce nesrbi tesko TNG uopste da razumeju, al ajde.
                          mislim... beda su bre, vidi se. i onaj decko - non stop s nekim polupraznim baterijama u fotoaparatu, kompovi od pre Bila Gejtsa, nalepnice vecito u manjku (meni dali poslednju taj dan), nista novo...

hvala na paznji

P.S. idem do garaze da dodam +50e u LPG modifikaciju.
                          .

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

ja kda idem u inostranstvo samo me pitaju jel imam upisano u saobracajnu da idem na plin i to je to... niko mi nije trayio nalepnicu

Comment

• luci
                              CBC Senator XXL
                              • 13.03.2006
                              • 1103
                              • odzaci

Originally posted by Player
                              Ja sipam dve litre i potroshim za tri-chetiri dana ako pada kisha... prskalice bacaju osam mlazeva
                              Prsnem dvaput i ode 1dl

e ti prsnes, a kod mene na 166 povuces i on na 6 ili 8 mlazeva prska koliko on misli da treba, ludnica....

Comment

• boris58
                                CBC Veteran
                                • 19.02.2007
                                • 196
                                • Cacak

ne mogu da odolim ...
                                decko koji radi ateste je 100% O.K., .... "Ma sta da gledam, sigurno je ok, ovi momci kod njega to rade odlicno"
                                znaci na kraju te lik pustio na lepe oci
                                CB je cudo

kompovi od pre Bila Gejtsa
                                kompovi jesu stari, al' liku i trebaju malo stariji zbog com porta i tome slicno, inace 2 lapa koje sam ja video da koriste su sa "touch screen"-om.
                                lik koji je meni radio atest je barem umeo da koristi taj komp, za razliku od sekretearice koja je sela da mu pomogne i otkuca dok on popuni formulare, sto je postupak produzilo za 10 minuta

Comment

Working...
                                X