Alfa Romeo 155

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Viper ne preteruj.

O.K.
    (rekoh jos jednom)
    menjam prvom prilikom, potom kacim foto-reportazu. bicu prvi koji je to uradio, mozda to i nije tako lose...

Nek bude sve crveno!!!

EDIT: bio sam sinoc na duzem putu, skoro ceo dan mi prosao u vozikanju. Alfa me savrseno sluzila prosla je sito i reseto. vozio sam je malo vise i po nezavrsenim putevima. bila je prljava na kraju dana gotovo do neprepoznatljivosti (slikao sam, nikad nije bila toliko prljava, ni priblizno), naravno danas opet blista. kad budem okacio slike, napisacu i kratku reportazu.
    .

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Deki, neces biti prvi koji je to uradio... Gomila ljudi, ukljucujuci i mene (ne na Alfi, nego jos ranije) je presla sa "zelenog" na "crveni". Stavices nesto sto ce biti bolje, nema nikakvog eksperimentisanja, niti ces biti zamorce...

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

*ceka se pogodno vreme (citaj kinta) i operacija zamene rashladne tecnosti moze da pocne. btw, i dalje ne verujem da mora da se cupa crevo da bi se ispustila rashladna tecnost iako cak i pise u zvanicnom servisnom upustvu ("...remove hose...") smejao mi se Milos u fazonu "sta si ti mislio - tako moderan auto mora da ima neki chep, a?"

evo malo slika da osvezim temu:

.

Comment

• Nigy
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2006
          • 921
          • BGD

Peres li ti taj auto nekad?

Originally posted by Jovana
          Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by dekideki
            ,bio si na Akropolis reliju, ?!?

Antifriz ... zatekao sam crveni G12 i jos ga koristim .Doduse nije Paraflu,mada mislim da je sve to uglavnom isti q,ako zadovoljava G specs.
            Zasad nemam nekih smetnji,dal ce ih biti ... ,videcemo .Prvenstveno me buni jer mi je mashina "full alloy" (valjda se tako pishe ).
            Ispustanje istog.Oo,da .Remove the hose -k'o na traktoru !Smesno ali prakticno.

Comment

• BlackBeauty
              CBC Senator
              • 07.06.2006
              • 221
              • Split

Ovako prljava izgleda još opakije
              www.alfisti.hr

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

DTM pin
                (Bratislav Milic (kupac) je moj surak cena znacke je bila tako dobra da nisam mogao da je propustim)

*sutra (13.07.) je godisnjica od kako smo se bivsi vlasnik i ja dogovorili oko kupovine ove sjajne Alfe s kojom sam sve vise zadovoljan. moram da se pohvalim da smo Jaca Danilo i ja danas uspeli da vratimo celokupan iznos pozajmljen za kupovinu, te je od pre par sati definitvno nasa. drago mi je da sam sebi dokazao da mogu da podnesem teret od 5.000-6.000 evra godisnje sto, da mi je neko rekao pre tri godine da cu moci, ne bih ni u snu verovao.
                sad?
                uzivancija i laganeze sredjivanje do savrsenstva...
                hvala svima na podrsci. bez vas ljudi ne bih se nikad usudio da poverujem da jedna ovakva lepotica moze biti moja.
                ziveli
                .

Comment

• miQzma
                  CBC Član
                  • 31.07.2007
                  • 97
                  • Beograd,Mirijevo

Soko grad.Obilazio si lepe lokacije.Steta sto putevi u tom kraju nisu bolji.
                  Originally posted by Sheta_Junior
                  50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

obisao sam jos neke lokacije

za rezultat bas ne mogu da se pohvalim, prvo sam poveo za pola duzine, proklizavao jedno 20m, vodio sam prvih 100m, ali su 1450kg, visok profil i neiskustvo ucinili svoje... na kraju sam izgubio za dve duzine. H je laksa, niza i vrti se u vece obrtaje a po snazi smo tu negde.
                    sta da kazem, dozivljaj za nezaborav.
                    kako sam i obecao- kupio sam auto za sve voznje, pa i za ovu.
                    .

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

S obzirom da se radi o CRX-u, to je sasvim normalan rezultat, nema nerviranja. Jos si i dobro prosao jer te Honde munjevito startuju, kasnije mogu da ostanu "bez daha".

Uz ogradu, naravno, sto ne znam tehnicku isporavnost te Honde, niti da li je nesto dodatno radjeno na njoj.

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

tako je. a pod neiskustvo ubrajam i otvorena oba prednja prozora koji su doprineli da poraz bude ubedljiviji, gume koje su bile napumpane 2.5 a inace tvrde, brizgaljke koje nisu pipnute mnogo desetina hiljada km, znacajno smanjen fi u**** zbog ugradjenog miksera za gas, puna oba rezervoara (bilo je tu i preko tonu i po sve na gomili)...
                        vozio sam surovo i nisam se obrukao (ko neki), bar nisam vuna ko neki jos gori, sto se nisu ni prijavili.

*aj se ne lazemo, nisam ni planirao da izlazim na crtu. kad sam video da se niko ne prijavljuje, reko daj da povucem nogu...

**zao mi je samo sto nije mereno vreme, bas me interesuje...
                        .

Comment

• spanjeli
                          CBC Senator XXL
                          • 17.09.2005
                          • 532
                          • Nis

Samo se ti tesi...salim se,najbitnije je da ti je Alfica prelepa...
                          Originally posted by Sheta_Junior
                          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

Deki, to je pravi duh za taj auto i svaka chast shto si iskoristio priliku!

Samo prve godine je mereno vreme i tada je ishla 10,53.
                            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Flavio
                              CBC Senator XXL
                              • 13.06.2006
                              • 1926
                              • 012 Centar
                              • KaraWagon 1.4T.Spark

Svaka cast Dexone !
                              Legenda si - prava !

Ajd,kad te malo prodje Drag euforija ,daj neki detaljcic u vezi slike sa "Akropolisa" .Gde/shta/kako ?

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

kao sto rece miQzma, u pitanju je Soko Grad.

ali da krenem iz pocetka.

Potrefilo se da su se susrele tri stvari: Jacin rodjendan, moj slobodan dan i poziv na mali izlet po gudurama loznickog kraja.

nadjosmo se u Loznici (hvala teti iz Garmina), otidjosmo na kafu u simpatican restoran-imanje sa puno zanimljivih detalja kao sto su ribnjak, veliki prostor sa konjima, bazenom i slicno. nalazi se nekoliko km od Loznice prema Bosni, cene dz a usluga iz snova. posle toga cimnuli na mob () sestru Dusanku, iskusenicu u manastiru svetog Nikolaja Velimirovica, da se najavimo i podjosmo put Soko Grada. ide se uz Drinu jako dugo a onda se skrene levo u planine takvom kozijom stazom da je i Garmin prestao da pokazuje put (ovo sam prvi put video). posle nekoliko km, eto nas. to su prve dve slike. ugosceni smo kao najdrazi i najrodjeniji, malo se prosetali okolo diveci se netaknutoj (ali bukvalno) prirodi, meni zao sto nismo imali vremena da odemo do velikog krsta na vrhu iznad (vidi se u pozadini na prvoj slici). kupili nekoliko suvenira i polako krenuli dalje (natrag).

otidjosmo kroz krsh put sve do Loznice (tukla nas kisa, pa onda kroz prasnjavi tucanik i tako nekoliko puta) i dalje do Trshica, rodnog mesta Vuka Stefanovica Crnog Dzica. (treca slika). Restoran "Promaja" (preporuka za klopu, sve domace), gde sam primio na sebe da budem kum na vencanju nasih dragih prijatelja, buducih mladenaca, sto je bio slag na tortu tog dana!

kad smo se vratili do kola i kad sam video na sta lice, morao sam da ih slikam, nikad nisu bila tako musava

poslednje tri slike su sa izleta na Avalu (ko ne prepoznaje), gde smo bili nekoliko dana kasnije. jos jedna lepa uspomena... gradnja tornja je posebna atrakcija, morao sam da slikam dokle su trenutno stigli s radovima.

to je to, nista specijalno, ali nama veoma drage uspomene
                                .

Comment

Working...
                                X